budulinek Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Pokud mate nekdo voůnej klic,budu moc vdecnej za poskytnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Vecer vyzkousim, hru jsem stahl bez klice.. Kdyz to pofrci bez aktivace tak muj klic tu vyvesim (cca v pul osme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 p9ytc-w7fgc-qh6xp-39hv3-3mP9YTC-W7FGC-QH6XP-39HV3-3MMCZmcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda666 Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 musím mít koupenej pre-order?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 Hm, tak beta už se ze Singapuru stáhnout nedá, bundle only. Buď je to mou německou IP a brutálním osekáním snad všeho online pro D (youtube např.), nebo už to stáhli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 Prej uz to stahli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Zeptám se. - stalo se tady někomu, že dostal klíč na Betu(klíč byl od Xgames.sk-tímto jim děkuji)) , který zadal na webu ThD., následně prošel postup 3/3 a na konci dostal hlášku, že má čekat na potvrzovací email....vše jsem udělal včera odpoledne a stále nepřišlo žádné potvrzení. Neví někdo jestli už je přístup uplně uzavřený, nebo jestli je šance se tam ještě dostat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Sanci by jsi jeste mel mit beta konci v nedeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 dočkal jsem se a po 24h kód na stažení přišel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vite.cz.ek Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 Zdravím kamarádi. Našla by se nějaká hodná duše, co by mi key poslala na mail? vite.cz.ek@seznam.cz Mnohokrat děkuji za pomoc. (: hraní zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 Key nebude potřeba, 18.2. bude BETA OPEN :), každý si může zahrát zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Rozumím tomu dobře,že beta končí v neděli tzn. že i když to budu mít natažený v konzoli,tak mi to 21.2. v neděli vypnou?Nebo to znamená,že do neděle se může stahovat? http://xboxweb.cz/beta-the-divison-prave-ke-stazeni/ Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 V neděli ti to vypnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Tak to mám co dělat.Začínám zítra:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Za 6 hodin tam není co delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 V neděli to ještě pojede,nebo to končí o půlnoci ze soboty na neděli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Nevíte někdo jak se uzdravuju?Jak doplňuju zdraví? Podle mně je to pěkná slátanina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Tak jsem zahral Betu ,ale pro toho kdo hrál WatchDogs,to je jen další kopie na vylepšeném graf.kabátě a trocha herních mechanik .Stejně jako všechny AC 2.3.4 atd. Prostě Beta je nuda,bez pořádného příběhu ta hra dopadne jako Rainbow Six atp.,A navíc se všichni snaží udělat z her dojnou krávu ala Destiny.Tak snad QB nebo GoW4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 (upraveno) QB a GoW 4 chces srovnavat a cekat ze bude lepsi nez tohle a nebo Destiny :-D tak to ses k smichu. Attilo, kdyz beta konci 21.2. to znamena, ty slatanino, ze pobezi jeste celou nedeli. A jak se uzdravujes? To snad ne :-) tak treba sipkou doprava medkit? Omlouvam se za prispevek pod prispevkem, ale tyhle pindy me akorat dokazou rozvasnit. Za 6 hodin tam není co delat. Hrajes betu co vic si jeste prejes ty chytraku. Upraveno Únor 20, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Tak Ubisoftu spadl server a hra je nedostupná.Lidi na foru ubisoftu jsou pěkně nasraný.Pustěj to na tři dny a už jim to padá. To není dobrá reklama.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Jeste tam nedali celej obsah to je k vsteku tenhle ten Ubisoft. Je to Beta a ano problemy se daji cekat a muzou to aspon vyladit do vydani hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Přesně tak,a hlavně že to je časově omezený:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 QB a GoW 4 chces srovnavat a cekat ze bude lepsi nez tohle a nebo Destiny :-D tak to ses k smichu.Attilo, kdyz beta konci 21.2. to znamena, ty slatanino, ze pobezi jeste celou nedeli. A jak se uzdravujes? To snad ne :-) tak treba sipkou doprava medkit? Omlouvam se za prispevek pod prispevkem, ale tyhle pindy me akorat dokazou rozvasnit. Ja byt tady na foru moderator dostanes ode me jasneho bana. S takovym chovanim co tady predvadis to je na facku. Nekoho napadat za jeho nazory pripadne rady to je teda silne kafe. Co jsem tady na foru z takovym chovanim jsem se jeste nesetkal. Z ktere diry si vylez. Minuly tyden si tady psal srack. na betu Division a to bylo o.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 (upraveno) Ja tady minulej tyden psal sracky na division? Jaky sracky jsem psal na Division, ze tu hru branim to sou sracky? A napadni nekoho urazim jsem vulgarni? Co to ta na me zkousis? Napis mi ty sracky co jsem psal na Division aspon jednu? Upraveno Únor 20, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Me porad neni jasne, kdyz je to takova slatanina, proc ti vadi casova omezenost hry ( bety )? MagorX hra bez poradneho pribehu? To jsi vlastne poznal z tech dvou misi a reknes, ze to dopadne jako R6 coz je vlastne uplne jiny zanr a lidi to porad hraji a bavi se u toho. Kopie Watch Dogs s par prvkama, dobre az vyjde WD2 tak to bude kopie prvniho dilu s par prvkama v trosku lepsim kabate? Nezlob se na me, ale tohle srovnani je blbost. The Division vlastne ani nemelo mit obsah pro jednoho hrace a jsem rad, ze nakonec ma i s podle tebe pribehem o nicem. Bude tam mapa poseta ukolama, vedlejsi ukoly atd atd a ty se budou opakovat jako v kazde jine hre treba i v WD. Das si to bud sam nebo s prateli a potom si das DZ ( Dark Zona ). Ja se u toho budu bavit stejne dobre jak u jakehokoli AC nebo WD a verim, ze nebudu sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.