hulikfkz Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Ma,hraju sam a v pohode,jen teda je to o to o neco tezsi asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 (upraveno) Taky hraju sám a bez problémů, ani nemám xbox gold a zřejmě do něj ani nepůjdu hra je i tak dost obsáhlá, snajperka pokud možno z větší vzdálenosti a padaj jak hrušky, zatím mě to baví a bude to asi na dlouho, Ubisoft mě níčí prohlasil jsem že co bude v CZ. lokalizaci tak koupím, takže opět koupeno:D Upraveno Březen 11, 2016 uživatelem Draken666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 kdo hleda spoluhrace tak gt: r0dneyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus120 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Hodila by se pomoc teprv zacinam lvl 8 GT: Maximus120120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 jestli někdo chcete tak si mě tay přidejte...lvl 30 v DZ 12, rád se připojím: GT:OneUMberto CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Možná jsem lama, ale za celou dobu jsem nenarazil na volitelnou barvu zbrani, nevíte kde nebo u koho se daji koupit skiny na zbrane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferdie Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Skiny sa dajú kúpiť u vendora v security krídle. Je to jeden z upgradov a každý deň je nový skin. Po poslednom patchi padajú aj z bossov v misiách kt. majú challenge obtiažnosť (a to aj na hard). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 díky toho obchodníka už jsem našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2016 Kdo by si chtel zahrat společne tak muj gt : HejdaCZ88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejwis Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 (upraveno) Hledám spoluhráče :) GT: mejwis, ilvl 192 Upraveno Květen 3, 2016 uživatelem mejwis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
green93 Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Ahoj, dnes sem hral v darkzone a najednou se mi sekl obraz a zvuk jen hucel :D a xbox se restartoval :D rikam si jeto chyba hry nebo xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejwis Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Občas se to může stát i xboxu, ale u Division bych tipoval spíš hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
green93 Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Aha diky za odpoved, rikal sem si ze snad neco neni s xboxem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Taky jsem začal hrát,GT:AMGmaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 S kámoškou hledáme 2 hráče na "Sokola" (co se na to uprostřed mise nevyfláknou), přidal by se někdo? Score 180 a 182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejwis Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 .Já bych se přidal, GTag: mejwis, ilvl 196 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 Cao ja bych se taky pridal ilvl 185 GT Senndman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Odesláno Květen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2016 taky bych se přidal ilvl 152 nick : Lu82 cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardv Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Hladam pohodovych hracov s headsetom,hravam hlavne DZ a raz tyzdenne aj misie s odmenami,denne nerobim.. Dz lvl 99,218 gear. Gamertag: risovranovsk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Myslim si, ze uz te mam ve friend listu. Ve stredu budu online tak od sesti vecer. Muzem se domluvit rad bych zahral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejwis Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 jednou už jsme tam spolu běhali, se mnou určitě taky počítej. Rád se přidám GT: mejwis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Ja nevim proc, ale po poslednim pridavku a updatu, kdyz najedu na mapu a nekam rychle cestuji a pote znovu otevru mapu a hledam mista, tak se mi mapa hrozne skube. Hra jede plynule, dela to jen mapa a invetar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Taky se mi seka a je to dost neprijemne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crow1468623434 Odesláno Červenec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2016 Po update 1.3 otevřu mapu sama se mě zavře a když kliknu znovu na button pro otevření mapy tak proces otevření jako proběhne, ale mapa není viditelná. Bez mapy je ta hra mrtvá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Červenec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2016 Hmm tak takovy problem nemam ba naopak musim rict, ze opravili to sekani pri pohybu na mape, ale co muze zpusobovat tohle to fakt netusim. Tak me napadlo co vadne tlacitko na ovladaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.