mojik1 Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Dobrý den jsem tady nováček i na PS a potřeboval bych pomoc.Koupil jeam PS3 12GB a dnes jsem si koupil GTA 5 a mám problem s instalací.Mužete mi někdo poradit???Dal jsem cd do PS nainstalovalo se mi 8129 MB to skončilo.Pak se mi zase něco začlo instalovat a už se to instaluje 3 hod. a ještě to neskončilo pořád to píše(WCZYTYWANIE TRUBU FABULARNEGO) děkuji:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 ahoj, asi tě nepotěším, ale koupil sis ps3 s malým harddiskem, na který se ti gta v už nevleze. Pokud tam máš jiné hry/filmy/mp3, zkus je vymazat, možná se ti tam pak gtav nainstaluje. Už si nevzpomínám, kolik gb má gta v na ps3, ale pokud by se ti pořád nepodařilo hru nainstalovat, nejspíš bys musel dokoupit větší harddisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valiso Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 Na PC má kolem 60GB, takže nějakejch 30 asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.