Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Univerzalni pandora-dotaz


bykk

Otázka

Pokousel sen se udelat univerzalni pandoru z navodu od mootoo/a.1/stahnul sem si:PSP ms multi loader 2/ spustil sem ho v PC potvdil ''y'' 3/smazal sem celou ms 4/nesel stahnout ten program na pandoru z navodu univer...-stahnul sem z navodu''jak vytvorit Mms bez cf''- multiboot a to co bylo ve slozce slim sem nakopiroval na root 5/odpojil sem USB,vypnul sem ho a chtel sem vyskouset jestli to funguje-pri strtu sem drzel''L'' ale nic se nestalo normalne nabehlo...Tak nevim co stim-co mam delat???Udelal jsem neco spatne??:cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak sem se kouknul podle ceho to vlastne delas.

Tak je to uplne to same na co jsem Ti daval odkaz,jen je rozdil v tom,ze je tam navic loader aby jsi mohl pouzivat baterii jak normal ,tak i jako servisku.

Ale musis mit ve svem PSPcku porad danou memory stick s timto programem.

Jinak kdyz ji tam nebudes mit ,tak se ti bude chovat baterie jako serviska a nenabehne ti PSPcko.To by jsi musel pred tim nez bys tu kartu vytahnul prehodit baterii na normal one.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu