hurtík Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 Nazdar, mám dotaz- z ps+ mám kupu her co mají napsané že jsou "PS3 /PS vita", ale když je potom stáhnu ( přes net nebo rovnou z ps storu v ps3) tak se stáhne jen verze ps vity a napíše to že mám připojit ps vitu k ps3. Je tohle normální? Nebo dělám něco špatně ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Sony to má dělané blbě takže se musíš podívat jaká verze to je jelikož verze nebývají pod sebou, ale třeba na jiné stránce nebo nejlepší bude danou hru vyhledat a stáhnout přímo pro danou platformu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hurtík
Nazdar,
mám dotaz- z ps+ mám kupu her co mají napsané že jsou "PS3 /PS vita", ale když je potom stáhnu ( přes net nebo rovnou z ps storu v ps3) tak se stáhne jen verze ps vity a napíše to že mám připojit ps vitu k ps3.
Je tohle normální? Nebo dělám něco špatně ?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.