Shifter960 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Originál nebo ne ? když pálenka asi špatně vypálený nebo špatný medium (jen VERBATIM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerninho Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 je to pálený na Vernatim.... 2.4x... všechno sedí.... ale prostě to nehraje... nn ničím sem to neprojížděl... takže co s tím???? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 je to pálený na Vernatim.... 2.4x... všechno sedí.... ale prostě to nehraje... nn ničím sem to neprojížděl...takže co s tím???? :-) Občas se to prostě stane,vypal to znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 A pokud by se ti to stávalo více krát poslal bych to na kalibraci laseru u mě taky hodně často nechtěl najet a i ostatní hry... Kalibraci dělá třeba Izmail360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Zdarec. Kde najdu hned na začátku ty diamanty ? Vim, že pomocí GPS, ale mam zákys jak prase :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 ve vlaku ukrytej v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Diamanty hledej podle zelenyho svetylka na GPS. Kdyz zacne blikat, toc se dokola, dokud nezustane svitit a pak bez tim smerem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Hned prvni diamant je v takovy maly chatrci,musis rozstrilet prkna,aby jsi se tam dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Zatim sem na to neprisel ale prej to de nejak ze splnim ukol od dealera zbrani .. ale kde tn ukol vzit diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Tam kde je počítač kde kupuješ zbraně vylepšení apod. vedle toho skladu. Nesmíš mít žádnou aktivní misi, vezmi od něj misi (vždycky je to v nějaké části sejmout konvoj, a tim se ti zpřístupní zbraně) nejlepší je pořídit si ty bomby na dálkové ovládání a rozmístit je po cestě kde stále dokola jezdí ten konvoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 jeste mam jeden dotaz kde ve FC2 sezenu prasky proti malarii uz zadny nemam diiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heady Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 jeste mam jeden dotaz kde ve FC2 sezenu prasky proti malarii uz zadny nemam diiky Musis delat mise pro kostel :D vzdycky ti da ten pastor nejaky quest, pasy pro lidi, Ty dojedes do lokace kam Ti urci, sejmes par pistolniku, predas pasy a dostanes pilule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Musis delat mise pro kostel :D vzdycky ti da ten pastor nejaky quest, pasy pro lidi, Ty dojedes do lokace kam Ti urci, sejmes par pistolniku, predas pasy a dostanes pilule. jenze on tam neni :( v kostele kde ho najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 ja teda neim jak to je na boxu ale bude to stejny jako na pc tak musis vzdy jit do skaldu zbrani a tam kupis novy ale musis mit nejaky diamanty ty sezenes za to kdyz delas mise pak uz je to pohoda a ty zbrane nejdes v budove tesne vedle toho skaldu v takovy garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heady Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 ja teda neim jak to je na boxu ale bude to stejny jako na pc tak musis vzdy jit do skaldu zbrani a tam kupis novy ale musis mit nejaky diamanty ty sezenes za to kdyz delas mise pak uz je to pohoda a ty zbrane nejdes v budove tesne vedle toho skaldu v takovy garazi Tak teda vubec nevim na co odpovidas, chybi Ti v textu carky, tak se v tom neda ani vyznat :roll: Kazdopadne ja to mel normalne v kostele, pri NEaktivni misi jsem tam zasel, byl tam ten cerny knez a ten mi to zadal... vic uz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Tak teda vubec nevim na co odpovidas, chybi Ti v textu carky, tak se v tom neda ani vyznat :roll:Kazdopadne ja to mel normalne v kostele, pri NEaktivni misi jsem tam zasel, byl tam ten cerny knez a ten mi to zadal... vic uz nevim. mrknu na to diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Na mape jsou ty místa s práškama vyznačený... Jmenuje se to underground, a je to taková černá ruka v žlutym trojúhelníku (teda aspoň myslim dlouho sem to nehrál) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heady Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Na mape jsou ty místa s práškama vyznačený... Jmenuje se to underground, a je to taková černá ruka v žlutym trojúhelníku (teda aspoň myslim dlouho sem to nehrál) jj, tj ončo milá Tončo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 poprvé musíš počkat, až s tebou ta malárie sekne, pak se probudíš v kostele a budeš si muset prášky vybojovat v misích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Dělam první underground misi, jak mi ten kněz řekne ať donesu ty knížky nějakýmu týpkovi. Mam to označený na jiho západě mapy, ale vždycky když je tam vykropim tak se mi stejně ten barák neotevře. Co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 musíš vystřílet všechny někdy se stane že nejaký hajzl zaleze někam a to tě nepustí jednou se mi stalo že byl asi cca 10 sekund běhu prič a to jsem ho našel až když jsem od tam tud odcházel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 musíš vystřílet všechny někdy se stane že nejaký hajzl zaleze někam a to tě nepustí jednou se mi stalo že byl asi cca 10 sekund běhu prič a to jsem ho našel až když jsem od tam tud odcházel Dík za odpověď. Já se na to vykašlal. V actu 2 už mi to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 pls nevite nekdo jestli uz vysel patch který opravoval spawnováním nepřátel? díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 cau stahnul jsem si pridavek ke hre Far Cry 2-Fortune Pack jsou tam 3 novy zbrane,2 auta a 4 novy mapy ale funguje to jenom v singleplayeru v multiplayeru to nikde nemuzu najit. Nevi nekdo co s tim?????:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Ahoj, problem je takovej, ze kdykoliv nekam jedu vsichni koho potkam po me strilej- na obrazovce nevidim zadny ukazatel hledanosti ci neco podobneho. Chci se jen zeptat jestli to mate taky tak a jak se to dá eventuelne zastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.