Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Reklamovat či nereklamovat

Patrik Hermes Herman

Otázka

Zdar pánové mám problém. Když si dám instalovat hru tak se pak začne stahovat update, tak dám konzoli do rest módu a po 5-10 minutách cca konzole začne blikat oranžově a nejde ani zapnout ani vypnout na nic nereaguje jen vytáhnout že zásuvky. Takhle to udělalo tak 5X už a kolikrát mi do nechce vrátit disk

Nevím si rady setkal se stim někdo někdy? Díky za rady.:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdar ,

dnes mi dosla PS4 vlozil jsem disk s Last of Use, dal updatovat hru a odesel se psem ven . Po navratu konzole i ovladac sviti oranzove asi sleep rezim . Ovladac pres tlacitko PS rozsvitim bile , ale konzole porad ve sleep a nejde vypnout ani zapnout . Tak se bojim , ze je to zrovna tento pripad . Mam to zkouset nejak rozchodit ( zatim mi to udelalo jen jednou ....teda z jednoho pokusu pak jsem musel do prace:( ) anebo hned na reklamaci ? A jelikoz jsem bral konzoli pres net z obchodu je lepsi posilat na obchod , nebo zajet do Sony ? Bojim se ze z popisu zavady by v obchode nebyli moudri ( i kdyz oni to asi stejne posilaji do sony ne ? ) . Dik

Odkaz ke komentáři

• 0

V prvni rade pripoj ovladac kabelem do ps4 a zapni ovladac pokud nic podrz dlouze tlacitko na vypnuti primo na konzoli.... ;) pak by mela jit normalne pustit max se opravi nejake soubory a vyhodi hlasku ze byla nesetrne vypnuta....mam ps4 od launche a stalo se me to tusim jednou take...nec se nestalo

Odkaz ke komentáři

• 0

Dik , to tlacitko na konzoli jsem dlouho drzet zkousel a nic se nestalo porad orange . Ovladac byl pripojen kabelelem celou dobu bylo to prvni spusteni . Jo a disk mi to taky nechtelo vratit jen po stlaceni eject to piplo , ale disk zustal v konzoli .Telefonoval jsem s technikem a ten poradil at ji vytahnu z elektriky a necham zhruba 3 hodky stat , tak uz jsem volal polovicce at ji vytahne ze zastrcky a az prijdu dom zkusim znova . No uvidime , moc se mi nechce zase balik posilat zpet a cekat :( , tak to snad bude ok.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mne se taky konzole ze sleep modu neprobere. Ovladac sviti bile, konzole oranzove. Nereaguje na tlacitka. Musim ji vypnout z elektriny.... Sleep mode normalne nepouzivam. Ale kdyz uz ho pouziju, zkoncilo to takto...

EDIT

Dal jsem dnes rest mode a jen jsem stahoval hry... a vzbuzeni probleho OK

Problem jsem mel, kdyz se hra instalavala (+tahani update) a v tom momente jsem dal rest mode... pocitam, ze tak to udelal i uzivatel v prvnim prispevku. V tom pripade se mi konzole nepusti a musim ji vytahnout z elektriky.

Upraveno uživatelem miz012
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu