Mp3H Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Zdravím Chci si pořídi nějako bojovku na ps4 rozmjšlym se nad Mortal kombat nebo si počkat až vyje tekken 7. Měl sem možno si skusit Mortal kombat na xboxu 360 i tekkena 6 jde mi hlavně o ovládání mám na ps4 UFC jsem sním nepokojený hráči maj pomalou reakci na rány. Tak my zajmá váš názor zda Mortal kombat nebo si počkat na Tekkena 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Tekken. Podle mě nejlepší bojovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Určite tekken to je legenda medzi bojovkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 A teď má taky někdy vyjít Street Fighter V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diR3cT Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 Taky se mi obcas ze zacatku zdalo, ze postavy v UFC (PS4) zpomalene reaguji, ale uz mi to ani neprijde. Jen se mi hra nekdy seka. Za mesic vyjde UFC 2 (tam mi prijde pohyb o dost plynulejsi), tak jeste pockej. Treba vydaji demo a pak se rozhodnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.