Stackal Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Ahoj lid potřebuji pomoct s multiplayerem ve hře GTA:LCS newím jak začít dostanuse do multiplayer ale pak newím jak mám spustit host game díky:bash::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Jeden dá Host Game a druhej dá Join Game.... v join počkáš aš se objeví hráč, klikneš na něj X... V host počkáš aš ti zesvětlá Start Game... popř si nastavíš hrací režim... Nic těžkýho, není natom co zkazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 A musí býtstejný verze protože se mi zdá že kámoš má ůplně jinou verzi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Já s kámošem hrajem přes UMD já mám 2.00 a on má 2.60 a hrajem v poho... Nebos myslel EU or US verze??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 JJ to jsem myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 musíte mít stejný verze to je snad jasný ;):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Protože já jsem dal Host začal jsem robit kámoš dal join a nic asi pet min čekal a potom nic tak jsme toho nehcali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stackal
Ahoj lid potřebuji pomoct s multiplayerem ve hře GTA:LCS newím jak začít dostanuse do multiplayer ale pak newím jak mám spustit host game díky:bash::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts