Wox123 Odesláno Únor 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Zdravím, mám ted nově pořízené PS4, k tomu NHL15, PSN mám též. Když chci hrát online, nebo HUT mod, tak mi to ukazuje jen "Hledání soupeře" a po nějaké chvíli mi to napíše že nebylo možné nikoho najít.. Co mám dělat? Budu vděčnej za každou radu, děkuji.:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Tim PSN myslis ze mas i zaplacene clenstvi Playstation +? Pokud ne tak to je ten problem, bez pluska nemuzes hrat na ps4 online nic :) Jinak nevim, zkusil bych resetovat doma router(modem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wox123 Odesláno Únor 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 Ano, mám to zaplacené :) a už si s tím opravdu nevím rady.. reset routeru nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 A nenajde ti to nikdy žádného soupeře nebo třeba až na 8. pokus ? Protože i v NHL16, tím že ta hra nemá až tak brutální komunitu, to občas vyžaduje hledat soupeře na vícekrát :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Únor 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2016 nebo se zkus domluvit třeba s někým z fora, kdo má nhl15 a dát si přes invite (pozvánku) normální online zápas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gabberman Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Mne nefunguje hrat cez pozvaku,skusali sme to niekoľkokrát a vôbec to nejde. Ostatné online zapasy sa mi daju hrat...neviem v com to môže byť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wox123
Zdravím, mám ted nově pořízené PS4, k tomu NHL15, PSN mám též. Když chci hrát online, nebo HUT mod, tak mi to ukazuje jen "Hledání soupeře" a po nějaké chvíli mi to napíše že nebylo možné nikoho najít.. Co mám dělat?
Budu vděčnej za každou radu, děkuji.:))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.