LuckynPet Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 Ahoj našel by se tu někdo na společné získání trofeje Can't Touch This? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 ešte je to aktuálne? ja som to teraz kúpil v akcii na PS store za 599CZK, ale ešte som to ani neskúšal.. iba som čítal kopu negatívnych príspevkov na prepady fps a spomaľovanie, tak som z toho mierne rozčarovaný a neviem, čo očakávať.. ale určite sa to chystám vyskúšať cez víkend, tak som zvedavý, čo a ako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 Taky jsem to koupil za tech 599 a hral jsem to tak hodinu, protoze to nejde vydrzet jak se to seka. Kdyz si jen tak letas po mapes wingsuitem nebo s padakem, je to jeste hratelne, ale jak si ve meste a je prestrelka, tak je to hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 ako to teda môžu predávať, keď je to až v takom zlom stave? ako občasné frame dropy sa akceptovať dajú, ale keď hovoríš, že je to tak zlé, že sa to nedá vydržať? uhm, no nepotešil si ma.. uvidím sám, keď vyskúšam :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 A Jeste jsem mel problem s doostrovanim textur, pomohl mi rebuild database. Cetl jsem jak nekteri psali, ze jim to jede dobre, no nwm mne to teda jede dost spatne..... Sak uvidis, dej pak vedet. Asi nejhur optimalizovana hra jakou jsem hral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Červen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2016 no, tak stojí to za prd.. niekedy to ide fajn, ale väčšinou je to otras.. najhoršie je, že keď to aj človek uloží, na videu to až tak hrozne nevyzerá, ale v skutočnosti je to omnoho omnoho horšie.. dokonca aj GTA5 na PS3 bežalo plynulejšie :-/ osobne som sklamaný a nechápem, ako 6 mesiacov od vydania a po 4 patchoch môže byť nejaká hra v takomto stave :-/ prikladám krátku ukážku, čo som uložil, ale ako hovorím, v skutočnosti je to ešte horšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2016 Naprosto s tebou souhlasim, kdyz jsem to taky zkousel natacet, tak to nevypadalo, tak zle, ale skutecnost je presne jak rikas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 A to si nedokazete predstavit, jaky utrpeni bylo hrat JC3 hned po vydani. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 Promin,ale to ti neverim :D, ono to uz horsi ani snad byt nemohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 (upraveno) Ja jsem to asi po dvou dnech prodal, protoze to bylo nehratelny. To mluvi za vse, ne? :D Upraveno Červen 18, 2016 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 no ja som pravé čítal, že tá hra je momentálne v horšom stave, ako bola v deň vydania, takže si to skús predstaviť ty :) na druhej strane> teraz to už pár hodín drví môj syn a je nadšený, nevie sa od toho odtrhnúť a žiadne sťažnosti na technickú stránku nemá.. tak možno sme divní my?8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 Tak hoši už se domluvte kdo to teda měl horší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Červen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2016 ešte jedna ukážka (a ako som už písal vyššie, v skutočnosti je to ešte horšie ako na videu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.