Lumca Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 Seklo se vám nikdy ps3???V této době když už je na AC patch hraju a sekne se mi. Stalo se mi to jen jednou obraz byl zmrzli jenom hral zvuk. seka se nekdy i u jinych her treba 1 za tejden nebo mesic???? Citovat
0 Wartryton Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 me se jednou sekla fifa 08 bezel jenom zvuk obraz byl seklej.. ale u jinych her to nedela Citovat
0 Lukan Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 To se mi taky uz stalo ale nastesti to slo vypnout nemusel sem na tvrdo :D Citovat
0 placek Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 Pupekcz napsal: Seklo se vám nikdy ps3???V této době když už je na AC patch hraju a sekne se mi. Stalo se mi to jen jednou obraz byl zmrzli jenom hral zvuk. seka se nekdy i u jinych her treba 1 za tejden nebo mesic???? U Assasina je to bohužel úplně běžné.Prostě to chlapci nezvládli. Citovat
0 mansda36 Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 Tak mě se nic neseka jen jednou se mi sekl assasin creed u loudingu , ale to bylo jeste predtim nez byl patch Citovat
0 xDante1986 Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 pokud vím u pc se ti taky i na nadupaném pc může stát že hra zamrzne....zrovna dnes ráno se mi to na potvoru stalo na xku po dohrání hnusné mise u xmena.....a nebyl save.....stát se mi to stalo snad na všech konzolích, to nebude žádná chyba v ps3 neboj :) Citovat
0 GameEs Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 Občas se mě hold stane že se to sekne.. Většinou je to u Pro Eva 08 !!!když stahuju!!!! jinak ne... Ale PC se mě taky občas sekne a PSP taky :) .. Tomu nezabráníš :D .Spíš sem myslel že se mě to bude sekat víc ,sem překvapenej jak to sony zvládlo :) . Citovat
0 Gorgar91 Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 taktiez zatial len raz a aj to len u Assasina a bez Patchu .. teraz je tam uz patch .. a slape ako hodinky ... aspon zatial >>> Citovat
0 mina Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 jednou se mi ps3 sekl kdyz jsem serfoval na netu Citovat
0 Miroslav Humeš Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 jednou když sem šel tak na 1,5h ven tak sem tam nechal bežet folding@home přijdu domu a ps3 seklá ale šla vypnout normal takže v poho:roll: jinak se mi este zatim zadna hra nesekla Citovat
0 ellemenT Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2008 Jednou pri hre se mi kousl Warhawk, a pak take nekolikrat kdyz jsem brouzdal na netu. Citovat
0 Lumca Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2008 pockejte kdyz zapnu AC co to je kdyz mi tam blykne neco 1.10 to je ten patch nebo FW jako na psp kdyz vlozite UMD??? jestli je to ten patch tak jsem ho jeste asi nenainstaloval ale je to ten patch? Citovat
0 marek_2080 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2008 Ten patch se mi stahnul jeste pred 1. spustenim AC. Urcite ti to tam jen neproblikne. Staci si precist co ti to tam pise :D. Mne se AC s patchem jeste nesekl :) Citovat
0 Gorgar91 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2008 ano je to ten patch to 1.10 , takze kludne si to stiahni a nainstaluj ... Citovat
0 verbatim Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2008 Patch se instaluje před prvním spuštěním, ale jestli jsi tam udělal něco špatně, tak je možný, že se neninstaloval tak to zkus teď. Jinak občasnému seknutí čehokoliv se na tak složitý mašince jako je PS3 se asi nubráním, ale PCkáři jsou na tom hůř ne...:D Citovat
0 IZZA Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2008 verbatim napsal: Jinak občasnému seknutí čehokoliv se na tak složitý mašince jako je PS3 se asi nubráním, ale PCkáři jsou na tom hůř ne...:D Hh občasnému seknuti se na Ps3 asi nikdo neubrání.Mě se na První Ps3 taky sem tam nevinně sekla hra,ale šlo z ní vyjet a znovu spustit,ale po par týdnech už se jaksi nic nenačetlo.Čert ví jestli zamrzá tak rád CELL nebo to dělá Blu Ray mechanika.Kdo to ví odpoví,ale já to nejsem :D :P Jo a k tomu,že Pcčkáři jsou na tom hůře to ti musím vyvrátit.Jákožto bývalý Pc hráč musím podotknout,že se mi komp nesekl tařka nikdy(pokud to nebyl samozřejmě Crysis,ale tam mluvíme spíš SLIDE show než o sekání se kompu :D)Jak se o co kdo stará tak mu to pak i fičí :) ;) A tak je to se vším pánové.Peace all Citovat
0 Lumca Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 Mam dalsi sekl se mi pri Warhawku kdyz jsem vypinal kdyz byla rozjeta hra a nebyl jsem v menu tak se to vypinalo potom se sama vypla azapla a zpustil se WH:( Mam po PS3 musim na reklamaci:( Citovat
0 Maslo1468621435 Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 Pupekcz napsal: Mam po PS3 musim na reklamaci:( Ty sa mas,aspon budes mat novy:),vsetko zle je na nieco dobre. Citovat
0 sensei Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2008 mě se ps3 ještě nikdy nesekla..šlape jako hodinky..myslímže to sekání a vypovídání provozu je spíše na novějších verzích PS3.. Citovat
0 Lumca Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2008 je to uz v poho asi jsem se spatne odlognul z PSN a nemohl jsem se do rana lognout (hazelo errory) asi je tam auto kick po 12h TAk jse my seklo ps3 2krát u Skate jednou šlo vypnout Q-game ale podruhý jsem to taky vypnul ale ps3 se zase sama restartovala. My připadá že s tou ps3 něco je lehce začala hlučet :( Citovat
0 Tazcz Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2008 Me se ted seklo Enchanted arms, neslo z toho vyjet, takze restart podrzenim tlacitka a vesele jsem fungoval dal. Citovat
Otázka
Lumca
Seklo se vám nikdy ps3???V této době když už je na AC patch hraju a sekne se mi. Stalo se mi to jen jednou obraz byl zmrzli jenom hral zvuk. seka se nekdy i u jinych her treba 1 za tejden nebo mesic????
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.