Svobikk Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 Zdravim, včera jsem si obědnal E3 NOR FLASHER a chci se zeptat když mám 4.78 ofw slim a chci downgrade na 3.55 půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Svobikk Odesláno Srpen 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 Ano pujde to ani nemusite downgradevoat staci kdyz si s netu stahnete jailbreak ale muzete downgradovat Co mate za model? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Srpen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2016 to je frajer..si sam sobe odpovida Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Září 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Svobikk
Zdravim, včera jsem si obědnal E3 NOR FLASHER a chci se zeptat když mám 4.78 ofw slim a chci downgrade na 3.55 půjde to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.