Francik_3 Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 Tak tahle hra mi opravdu zklamala, protože jsem v ní nenašel skoro žádná vylepšení oproti RR1... Dokonce mi připadá, že si NAMCO nedělalo škodu ani s vymýšlením nových tratí... Nevíte někdo jaké jsou oficiální změny oproti RR1? A jakej je váš názor na RidgeRacer 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 Okradanie ludi, nic viac ! :( Nechapem ako to mohli nazvat "Ridge Racer 2" Jednicka sa mi pacila velmi, mam aj original...a neviem si predstavit, zeby som si kupil dvojku :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 jo 2 je fakt na nic, ale jaký sou oficiální změny to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 A jaká je to hra pro too co jedničku nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 A jaká je to hra pro too co jedničku nemá? Jestli nemáš jedničku, tak do toho klidně běž. Hra je to super, ale jen za předpokladu, že jsi právě nikdy nehrál RR1. Jinak jako všichni ostatní, ani já nějak nechápu , jak tomu mohli dát vůbec název RR 2 :? . Je to prostě jednička hadr s pár tratěma a autama navíc (a jak už bylo řečeno, ty původní tratě jsou na chlup stejný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Říjen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 To je pravda... Když neznáš "jedničku", tak bych do toho klidně šel... :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 A kdo nehral??Jednicku???Myslim ze tuto hru meli nebo vlastni nebo hrali snad vsichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Říjen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 Myslím, že lidi, kteří si koupili PSP až o něco pozdějš, tak se asi nezabývali hrou, která byla vlastně jedna z prvních, ale koupili si rovnou nějakou novinku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 Hmm...To je taky pravda.Ale stoji za to si ji poridit/stahnout/zahrat i ted bo to jsou/ a zatim budou nejlepsi auta na PSP :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 JJ moje řeč! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest huhulák Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 jednu tratˇ si pamatuju ještě když jsem měl psx 1 :-) Jedničku jsem nehrál ,moc jsem od toho RR2 neočekával , ale začalo mě to bavit , je to dobrá pařba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 nejlepsi auta budou most wanted carbon !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2006 No to jeste uvidime...Ale tesim se na ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 No jednička mi utekla. A pokud je to dobrá hra, ale vlastně jen datadisk k jedničce, tkerej nutí i koupit původní hru, tak do toho asi půjdu, jen co tu začnou prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 No ak si nehral 1 tak budes nepochybne nadseny...nic lepsie v tomto zanri na PSP nenajdes, jedine Wipeout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Říjen 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 Je to fakt výborná hra, ale člověk si musí vždycky zvyknout na chování aut při zatáčení... Když si zvykne, tak je to pak super pařba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czerw Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 ja jsem povazoval za nejlepsi hru RR1, ale ted jsem zacal hrat Ford Street Racing a uprimne me ta hra nadchla, ale RR ma to kouzlo, ze to byla moje prvni hra na PSP vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Tak Ford Street racing ma zaujal najma grafikou...na pspcku som take efekty este nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 ja jsem povazoval za nejlepsi hru RR1, ale ted jsem zacal hrat Ford Street Racing a uprimne me ta hra nadchla, ale RR ma to kouzlo, ze to byla moje prvni hra na PSP vubec Ha, přece se někdo našel :D. V topicu o ISO hrách 10/2006 ten Ford Street Racing ostatní docela zdrbli, ale mě tahle hra taky pěkně chytla. Možná ty zvuky mohli udělat líp, ale jinak super. Tak Ford Street racing ma zaujal najma grafikou...na pspcku som take efekty este nevidel Jj, přesně to jsem psal i v tom topicu - efekty jsou fakt nevídaný, hlavně ty poměrně přesvědčivé náznaky HDR. Jinak abych nebyl úplně OT, tak RR je taky samozřejmě super, taková hezky svižná a dravá jízda, hraju ji už podruhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czerw Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 jenom abych upresnil, aby nekdo nemel na to namitky, myslel jsem samozrejme nejlepsi zavodni hru...a Ridge Racera bych doporucil kazdymu, kdo jeste nehral, spis byc to nazval jako povinnost kazdyho, kdo ma psp....RR je proste jenom jeden A jeste k FSR, mam navic slabost pro mustangy, takze je to jasny, ale to kolik ruznejch druhu zavodu clovek muze hrat je na takovou hru celkem obdivuhodny - jen tak mimochodem, nenechal se inspirovat nfs carbon tema team zavodama, kdy ti vypomaha jeden "zavodnik"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wicek Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Je to fakt HRRRRRRŮŮŮŮŮŮŮŮŮZA ja sem čekal dobrou zavodní gamesu a nakonec těžkej PROPADÁDÁÁÁK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Vicek: Můžeš být prosím konkrétnější? O dvojce uvažuju - jen co u nás přijde do obchodů... (jedničku jsem nehrál, takže skoro totožnost pro mě není problém) ALe zajímá mě co konkrétního se ti nelíbilo. Ať nedám prachy za nějakou blbost. Ale zase můžeme mít jiný vkus a to co pro tebe je nepřekousnutelný mínus, to se mi třeba může líbit... Právě proto by mě zajímali konkrétní zápory čím tě hra tolik odradila. Ať mám snžší rozhodování. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Říjen 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 nejlepsi auta budou most wanted carbon !! Taky od toho dost čekám... A doufám, že mě nezklame jako NFS: Most Wanted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Já to nechápu je to jak vydat upně samej film bo hru,lae přidat k tomu 2 :lol: já hrál demo a ničim se nelišilo od 1 auta efekty nitro zvuky všechno jak jednička.... jednička byla good,ale tady to bude nejspíš propadák.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Já to nechápu je to jak vydat upně samej film bo hru,lae přidat k tomu 2 :lol: já hrál demo a ničim se nelišilo od 1 auta efekty nitro zvuky všechno jak jednička.... jednička byla good,ale tady to bude nejspíš propadák.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.