AngelxD Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Zdravím, když si dám free PS+ hry do knihovny a vyprsi mi clenstvi a treba za měsíc si ho zase obnovim tak se mi tam zase ukazou nebo mam smulu ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 v pohodě budou tam furt jen nepujdou hrát jak obnovíš členství zase pujdou hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Únor 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Jen že mi teď vypršelo a zmizely mi uplne :-) tak Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesiash21 Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 Ahoj chci se zeptat,týká se to hry Destiny TTK.Mám hru instalovanou na svém primálním účtu,proč má bracha na vedlejším účtu jenom základ této hry bez TTK.Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesiash21 Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 před 26 minutami, mesiash21 napsal: Ahoj chci se zeptat,týká se to hry Destiny TTK.Mám hru instalovanou na svém primálním účtu,proč má bracha na vedlejším účtu jenom základ této hry bez TTK.Dík za odpověď. Ještě jednou vlastním ještě PS3 a PS4 zatím nemám aktivovaný jako primární systém nebude to tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 Z tebe bude mít Drak radost. Neumíš editovat a ještě ke všemu cituješ vlastní příspěvek [emoji19] Jinak by bylo dobrý pořádně rozvést tvůj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesiash21 Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 Vyřešeno sry za problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.