hulikfkz Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 Zdarec,shanim nejakou stranku,kde by se daly stahnout v dobre kvalite na tisk obaly na Xbox One.Konkretne tyto dva -Deadpool a TESO.Zakoupil jsem levne bez obalu a ted bych se jich chtel zbavit do JRC v ramci trade-in na Division,diky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 čau to je uplná blbost to ti nevezmou i blbec pozná že nejsou originální, ale vytisknuté :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 Prodaval jsem nejake hry v Presto a vytistene booklety jim nevadily. Nevim vsak jak je to u JRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hulikfkz Odesláno Únor 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 Velmi uzitecne,dekuju moc, opravdu si toho vazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 V JRC ti to nevezmou. Musí být kompletní, včetně manuálu (v TRADE-IN akci). Jinak bych se bál to tam nosit, dost her, konkrétně na XOne se ztrácí ve skladu tohoto obchodu. Další jsou čórky z Amazonu, což by snad "nevadilo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hulikfkz Odesláno Únor 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 Uz jsem hry s vytisklym obalem a bez manualu daval na trade-in v JRC,nekdy i kamaradovi obal vytiskli primo v JRC.Bohuzel toho Deadpoola nemaji na te moji pobocce,takze mi ten obal nezkopiruji.A hlavne to neni tema tohohle topicu.Z kama je ten disk je me ironicky "ukradene",ja ho tak koupil.Z kama ho vzal prodejce me nijak netrapi.Nekoupil bych ja,koupil by nekdo jiny...A ze by me v JRC chytl prodavac za ruku a rekl,tenhle disk na m nekdo ukradl a ty ho zaplatis zmetku.To je trosku sci-fi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 jasný máš pravdu, ale stejně stránka na covery není aspon o ní nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hulikfkz Odesláno Únor 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 A jeste jedna vec.Ze je disk bez obalu neni automaticky corka.Mel jsem Mad Maxe od mistniho sberatele ze Steelboku.Stejny osud ma myslim i TESO.Deadpool asi ne,tam o steelu nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hulikfkz
Zdarec,shanim nejakou stranku,kde by se daly stahnout v dobre kvalite na tisk obaly na Xbox One.Konkretne tyto dva -Deadpool a TESO.Zakoupil jsem levne bez obalu a ted bych se jich chtel zbavit do JRC v ramci trade-in na Division,diky za tipy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.