Hamagen Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Rád věnuji Closed Alpha kod pro hru Smite - PS4 MOBA hra. Jedná se o Closed Apha verzi hry, tento účet hry Vás plně opravňuje hrát od Day1 Alphy na vždy, nebude ani žádný Wipe mezi Alpha -> Beta -> Full verzemi hry. Využijte nabídky pokud máte rádi MOBA hry :) Jelikož jsem dostal dva kódy druhý věnuju tomu, kdo si přijde první :) Dejte sem jen vědět až si ho někdo vezme, aby to již další nezkoušeli: Kod: JA5C-83NE-DQ2R Po uplatnění kódu počkejte 15 minut, poté se ukáže hra v download listu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Prosím o kód do SZ :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Kod je v textu, je potreba cist... jiny uz nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Pro ty kteri si to chteji taky zkusit, tak na teto strance po splneni par kroku dostanete klic. http://www.gamespot.com/articles/smite-closed-alpha-ps4-code-giveaway/1100-6435105/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Manoust: Diky moc za odkaz! Uz jsem si tam jeden kod ukoristil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Mam tu nejake kody: J29R-9FN9-BMNN and G3Q9-GKNK-JTM5 RLE2-FQNT-AC8F and RR72-FHN6-RAEA DAT4-K3NC-D679 and 5PFF-EANK-4DAM 37KD-JMNP-3GR5 and NG2Q-DCNQ-543M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Jak se Vám tato hra líbí? Za mě musím říct že dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Manoust díky moc jeden jsem použil. Dnes zkusím, grafika vypadá hrozně ale už dlouho toužím po podobné hře na PS4, má vycházet ještě jedna podobná sice je sciffi z vesmíru ale co... Nemohu si vzpomenout na název. Edit : tak ta další hra je PARAGON :) vypadá moc hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Díky moc Manoust za kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Za mě musím říct že tohle je pro mě atraktivnější než Paragon - kolem něj si myslím že je zbytečný hype. Navíc tohle už je razantně vybalancované díky tomu že už to delší dobu jede jako free na PC a XBOX. Osobně sem nevydržel a rovnou koupil i Founders pack se všema stávajícíma a budoucíma bohama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reimy Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 kdyz si koupil ten founders pack muzes rovnou hrat? ja nikde nenasel na storu jestli to je pre order nebo hratelny rovnou a nebo odkaz na free alpha (beta) nebo v jakym stadiu to je ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 Já si ho koupil až potom, co jsem měl aplha key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Březen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2016 Nema nekdo jeste kod prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2016 zkus všechny ty klíče co tu postoval Manoust. Já ještě včera všechny poslal kámošovi ať to prozkouší a ještě nějakej fungoval tak zkus. ;) Jinak zde : http://www.gamespot.com/articles/smite-closed-alpha-ps4-code-giveaway/1100-6435105/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Tady jeste dalsi kody, kdyby nekdo chtel. TEN2-FDNQ-QE5E and T585-2ENM-6D9F 6JCM-F5NM-MBFM and LHHB-G3NM-7MPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2016 Kdo chcete můžete si mě přidat nick : KnedlomanCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2016 (upraveno) BioToXx23 ;) zatím 14 lvl - pár másterovanejch hrdinů, chystáme tým na rankedy. Jedu pouze mágy a guardiany - Janus, Agni , Anubis , Kukuxklan , Sylvanus a Ymir Posílám pozvánky kdyby někdo chtěl. Stačí napsat do pm PSN Upraveno Duben 1, 2016 uživatelem BioToXx_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Posílám pozvánky kdyby někdo chtěl. Stačí napsat do pm PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.