Han Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 uz je to delsi dobu co mi tento program necte titulky, titule chci dat do .avi a s tim zkonvertovat do MP4, drive mi to slo, nyny to nefunguje, pritom jsou soubory stejne pojmenovane a v BS playeru to funguje jde tam nainstalovat nejaky codec nebo naka takovadle blbost? v manualu je napsane ze titulky podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 hele neporadim ti primo s timhle, ale muzu ti doporucit pmpplayer a pmp converter (myslim ze se jmenuje avi to pmp), ten title nacita externe, takze se temahle sragorama nemusis zabejvat, nebo zkus XviD4PSP (ale ten potrebuje framework 3 nebo 4? proste fuj..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 hele neporadim ti primo s timhle, ale muzu ti doporucit pmpplayer a pmp converter (myslim ze se jmenuje avi to pmp), ten title nacita externe, takze se temahle sragorama nemusis zabejvat, nebo zkus XviD4PSP (ale ten potrebuje framework 3 nebo 4? proste fuj..). jo dikes, jen jsem nevedel ze xvid4psp konvertuje do .pmp, toze ten avi to pmp me pri encoding vypisuje chybu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.