leji Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 (upraveno) Ahoj všem, prosím před rokem jsem dohrál splinter cell blacklist a dostal jsem chuť zahrát si jej znovu ale nemohu přijít jak hru spustit od začátku. Stále mě to pouští jen na save. Ty ovšem nechci smazat. Nikde nemůžu najít hrát hru od začátku. Příklad bude chtít hrát hru někdo druhý na mé ps3 a projít celý příběh a získávat vylepšení a ukládat své pozice. Neví prosím někdo jak na to? Děkuji všem. Upraveno Březen 11, 2016 uživatelem leji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Save zkopírovat na flashku v ps3 smazat a hrát. Jinak v hlavním menu určitě není možnost začít novou hru? To se mě nějak nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leji Odesláno Březen 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 (upraveno) Zkusil jsem zkopírovat na dvě ale obě hlásí že nejsou data.Taky mě udivuje že tam není hrát novou hru.Hledám to už druhý večer.Když dám přejít na hlavní obrazovku objeví se jen stiskněte start a jsem zase ve všech misích. Upraveno Březen 11, 2016 uživatelem leji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Mrkni tady na návod : Jít to musí jelikož sem si takhle sám kopíroval save před prodejem PS3. Jinak bych řekl, že LEGO obrázek asi nebude to správný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leji Odesláno Březen 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 (upraveno) Mrknu,děkuji a lego jsem hned smazal,nějak se mi to tam vložilo ,nejsem u Pc.Omlouvám se. Dělal jsem to jak je v návodu. Upraveno Březen 11, 2016 uživatelem leji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.