Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 nepřenáší HDMI signál

El Mave

Otázka

zdarec borci , vznikl mi malý problém. Ještě včera ráno jsem normálně pařil , když jsem to zapl večer na televizi zůstalo svítit no signal. Televize je v pořádku a kabel taky - zkoušel jsem propojit s ntb. Bohužel jsem byl před dobou nucen ps4 otevřít čímž jsem porušil bezpečnostní známky na reklamaci. Tudíž je reklamace je ze hry. Nějaký rady , tipy? děkuji mockrát :)) Marek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, a proužek na ps4 svítí nějakou barvou? Nastartuje konzole vůbec? Nebo se jen nepřenáší obraz? Zkus třeba jiný vstup na tv a i jiný kabel, i když na noťas ti valí.

Loni v červenci mi nabízeli přímo v sony-servis výměnu mé spálené ps4 (taky měla známky v pejči) za novou za 6999czk. Zkus se zeptat tam co by se dalo dělat.

Jinak pokud jsi nějak eletrotechnicky zdatný, zkusil bych výměnu hdmi výstupu v ps4. Ale osobně bych sa do toho nevrtál.

Odkaz ke komentáři

• 0

zdravíčko , pska svítěj normálně bíle , tak jako vždy. konzole běží , vrtule se točí. jiný výstupy jsem zkouše. ještě vyzkouším teda jinej kabel .. Já a elektrika právě nejde moc dohromady , a jelikož jsem dlouhodobě nemocnej nemůžu si dovolit koupit nový nebo nákladnou opravu. Taky bych o ně nerad přišel protože si doma ještě nějakej ten měsíc pobudu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ještě mám dojem, že když na pár vteřin podržíš vypínací tlačítko přímo na konzoli, měla by zapípat a veškeré obrazové nastavení by se mělo vyresetovat do továrního nastavení. Ale to si nejsu jistý, nejsem teď doma, mrkni sa do návodu, mělo by to tam být popsané.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, občas mi toto PS4 dělá, stačí mi přepnout na jiný vstup a vrátit zpět a už to funguje, asi se jen někdy nedomluvěj správně. Už jsem jednu konzoli reklamoval s podobným problémem, ale ta svítila jen modře a neposílala signál, navíc se sama vypínala což asi není tvůj případ. Vyzkoušel bych, zda se Ti podaří dostat do servisního menu, podrž power tlačítko cca 15s a měla by konzole 2x zapípat a naběhnout servisní menu, když se podaří tak dole je factory reset -> dát inicializaci bez přeinstalování firmwaru. Pokud to nepomůže tak ještě můžeš zkusit stáhnout na flashku nejnovější firmware a udělat inicializaci úplně načisto (viz dole na této stránce návod: https://www.playstation.com/en-us/support/system-updates/ps4/#installationSteps) Držím pěsti :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu