Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

zdarec borci , vznikl mi malý problém. Ještě včera ráno jsem normálně pařil , když jsem to zapl večer na televizi zůstalo svítit no signal. Televize je v pořádku a kabel taky - zkoušel jsem propojit s ntb. Bohužel jsem byl před dobou nucen ps4 otevřít čímž jsem porušil bezpečnostní známky na reklamaci. Tudíž je reklamace je ze hry. Nějaký rady , tipy? děkuji mockrát :)) Marek

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj, a proužek na ps4 svítí nějakou barvou? Nastartuje konzole vůbec? Nebo se jen nepřenáší obraz? Zkus třeba jiný vstup na tv a i jiný kabel, i když na noťas ti valí.

Loni v červenci mi nabízeli přímo v sony-servis výměnu mé spálené ps4 (taky měla známky v pejči) za novou za 6999czk. Zkus se zeptat tam co by se dalo dělat.

Jinak pokud jsi nějak eletrotechnicky zdatný, zkusil bych výměnu hdmi výstupu v ps4. Ale osobně bych sa do toho nevrtál.

• 0
Odesláno

zdravíčko , pska svítěj normálně bíle , tak jako vždy. konzole běží , vrtule se točí. jiný výstupy jsem zkouše. ještě vyzkouším teda jinej kabel .. Já a elektrika právě nejde moc dohromady , a jelikož jsem dlouhodobě nemocnej nemůžu si dovolit koupit nový nebo nákladnou opravu. Taky bych o ně nerad přišel protože si doma ještě nějakej ten měsíc pobudu.

• 0
Odesláno

Ahoj, občas mi toto PS4 dělá, stačí mi přepnout na jiný vstup a vrátit zpět a už to funguje, asi se jen někdy nedomluvěj správně. Už jsem jednu konzoli reklamoval s podobným problémem, ale ta svítila jen modře a neposílala signál, navíc se sama vypínala což asi není tvůj případ. Vyzkoušel bych, zda se Ti podaří dostat do servisního menu, podrž power tlačítko cca 15s a měla by konzole 2x zapípat a naběhnout servisní menu, když se podaří tak dole je factory reset -> dát inicializaci bez přeinstalování firmwaru. Pokud to nepomůže tak ještě můžeš zkusit stáhnout na flashku nejnovější firmware a udělat inicializaci úplně načisto (viz dole na této stránce návod: https://www.playstation.com/en-us/support/system-updates/ps4/#installationSteps) Držím pěsti :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu