Johny Nafejsu DennÄ› Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Ahoj já a můj kamarád jsme si vytvořili partu na PS4 s voice chatem a oboum to ukazuje u druhého repráček s křížkem. Napíše to error a něco se špatným NAT type. Oba máme NAT type 2 a nevíme co s tím. Neví někdo? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Ahoj, zkuste oba resetovat router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Obcas pomuze, kdyz se zkusi jeden z vas odpojit a pripojit znovu do party. Zkuste to opakovane, nekdy se to chytne treba az na 5 pokus. Kazdopadne tento problem na 99% vyresi verejna IP jednoho z vas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny Nafejsu DennÄ›
Ahoj já a můj kamarád jsme si vytvořili partu na PS4 s voice chatem a oboum to ukazuje u druhého repráček s křížkem. Napíše to error a něco se špatným NAT type. Oba máme NAT type 2 a nevíme co s tím. Neví někdo? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.