netmarty Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Ahoj všichni, nějakou dobu jsem mimo dění - rodičovství:) Rád bych si zahrál F1 Race Stars na svém PS3, kde mám ještě udělaný stařičký 3.41 Jailbreak (tzv. přes flashku). Mám tam spoustu her a pokud to jen půjde, tak bych nerad dělal nějaké dramatické úpravy. Poradí někdo, jak si tuhle super hru co nejsnadnějším způsobem zahrát? Kdo si tu práci se mnou dá, tak může čekat i finanční odměnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netmarty Odesláno Březen 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 Chjo, to opravdu nikdo nemá zájem mi poradit a současně si i něco vydělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bo3fly Odesláno Březen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2016 Musíš update na nový CFW nebo si kup origo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netmarty Odesláno Březen 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2016 ..předně díky za reakci. Když si koupím origo, tak ale i tak nemůžu zůstat na 3.41 nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bo3fly Odesláno Březen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2016 Můžeš, pokud nechceš hrát online a stahovat update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
netmarty
Ahoj všichni,
nějakou dobu jsem mimo dění - rodičovství:)
Rád bych si zahrál F1 Race Stars na svém PS3, kde mám ještě udělaný stařičký 3.41 Jailbreak (tzv. přes flashku).
Mám tam spoustu her a pokud to jen půjde, tak bych nerad dělal nějaké dramatické úpravy.
Poradí někdo, jak si tuhle super hru co nejsnadnějším způsobem zahrát?
Kdo si tu práci se mnou dá, tak může čekat i finanční odměnu..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.