MonÄŤa Chloubova Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Dobry den, potrebovala bych nutne poradit nejakou fakt dobrou zavodni hru na xbox 360, chci to jako darek pro pritele ale vubec tomu nerozumim. Tak kdybyste byl nekdo tak moc hodnej a mohl mi poradit. Predem dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Ahoj, kup mu Forzu (Forza Horizon 2). Dle mého jedna z nejlepších závodních her vůbec. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Ty ses asi zbláznil že, co jí to radíš? FH 2 je možná jedna z nejlepších závodních her ale rozhodně ne na X360, možná tak na XOne. Na X360 je to nejhorší šmejd. Radím Forzu Horizon - ale první díl. Pak je ještě výborná hra Need for Speed Most Wanted 2005 a třeba taky GRID 2. Pokud se rally nebo off road závodů týká tak třeba DIRT 3. Pane bože ale hlavně ne FH 2... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Souhlasím, forza horizon 2 jsem hrál jen demoverzi a vypnul jsem to po třech minutách, jízdní model je hrozný, jednička horizon mě bavila, je to taková napůl arkáda, tam aspoň závody dávaly smysl. Za plnohodnotnou závodní hru se dá považovat Forza 3 ,nebo Forza 4, ale taky nemusí každému sednout. Pak mě docela bavil blur, ale to není ani závodní hra jako arkáda, pokud máš rád rychlou rozmazanou jízdu,je to spíš na efekt a zábavu, než by to bylo myšleno závodění jako takové, pak mi ještě přijde dobrý titul split second, arkádové, také zábavné,trochu podobné jako blur co se týče jízdního modelu, možná lépe zpracované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Souhlas, chtělo by to trochu specifikovat zda by to mělo být trochu serioznější závodění (Forza 3 nebo 4) a nebo spíš nějaké akčnější závody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 chlapi asi kdyby to uměla specifikovat tak se tu neptá a zajde to rovnou koupit a poradí se s prodavačem ;) kup forzu 4 to je bez debat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Proč by to neuměla specifikovat? Snad není problém přítele nenápadně oťuknout co by ho víc bavilo? Forza 4 je určitě fajn ale jsou i jiné závodní hry které můžou zabavit i více. Ale FH 2 to rozhodně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 Ano Jardo souhlasím FH2 byla primárně dělaná na xone na x360 vyšla jen aby se neřeklo a splácali to jak mohli a nestojí za nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.