LeeR Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Zdravím Máte někdo zkušenost se Super Smash Bros Wiiu? ptam se hlavně kvůli postavička Amiibo..ono za ně nejde hrat? Vždy když si přiložím se mi ukáže FP a hraji proti němu..jak to tedy je? Myslel jsem ze za tu postavičku budu hrát a vylepšim si ji...tak dyžtak dik za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Ahoj. Amiiba by ti měly normálně fungovat. Ale podle mě jen ty Smash Brosový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Březen 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Jj to jdou mam Bowsera ale jde mi o to, ze mi za něj nejde bojovat..jde to jen proti němu bojovat a stejný je to i u verze na 3Ds..tak se mi to zdá divný ze si koupim postavičku a hraji jen proti ni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Mě to na Wii U jede normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.