kakbus Odesláno Březen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2016 Zdravím nevíte někdo ja se při utkání dají vystřídat gólmani? Soupeř to umí ale já nikde tuto možnost nenašel.Jen odvolání.Ještě by mě zajímalo jestli jde při nájezdech vypnout manuální ovládání brankáře(jak)? Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2016 Ahoj, ve všech nhlkách, co jsem hrál (ať už na pc, pc3 nebo ps4) šli golmani střídat v nastavení týmu/tam kde v průběhu zápasu měníš soupisku týmu/střídáš hráče v pětkách. Zkus pořádně prolézt tuto možnsot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Březen 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2016 No právě tato možnost mi tam chybí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.