g00dFeLLa´z Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Jedná se o starší projekt,který na tomto fóru způsobil veliký rozruch. Týká se to umučených zvířecích duší na Slovensku a v Čechách. Pro všechny,kdo chtějí podpořit založený blog mnou, *Dave*/em a PeterCent/em a pomoct tak,alespoň něják těm chudákům,vložte si tento ,,userbar" do vašeho podpisu. Všem děkujeme... www.zvireci-petice.blog.com http://img31.picoodle.com/img/img31/4/1/5/f_Untitled1m_668efe8.jpg VLOŽENO: :arrow: www.forum.n73.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 hned ho tam naperu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 stranka nejde 404 Error - File not found! EDIT: WEB adresa teda jde ale ten odkaz ne.... oskazuje na http://console-forum.net/Www.Zvireci-Petice.Blog.coM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 stranka nejde404 Error - File not found! EDIT: WEB adresa teda jde ale ten odkaz ne.... oskazuje na http://console-forum.net/Www.Zvireci-Petice.Blog.coM Už by měla jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 supr rad pomuzu.. je mi jich lito :( EDIT will: mě je někdy líto tebe....dej mi svůj userbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Mam ho tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 mám to tam ,jinak wille takhle sem se dlouho nezasmál :D mě je líto tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 mám to tam ,jinak wille takhle sem se dlouho nezasmál :D mě je líto tebe :D no ja sem will-a moc nepochopil co tim myslel ale to nevadi, aspon ze tam ma odkaz (f-007) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Kdyz uz si tak delate legraci z willa, zamyslete se nad timto: Opravdu si myslite, ze umistenim obrazku do podpisu na foru o konzolovych hrach pomuzete ohrozenym tvorum? Obrazkem, ktery ani neslouzi jako odkaz a zajemce o klik by adresu (s obtizne citelnymi spojovacimi znaky) musel rucne opsat? Na foru, kde uz tuto kauzu stejne nejspis kazdy zna? Ja se ani moc nedivim, ze to will takhle okomentoval;-) Jinak se omlouvam za OT. Pokud usoudite, ze takto mohu ohrazit zivot nejakeho zvirete, smazu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 sakra, metuj ma zase pravdu, no alespon si to tam necham pro dobrej pocit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 no ja sem will-a moc nepochopil co tim myslel ale to nevadi, aspon ze tam ma odkaz (f-007) :) přečti si všechny příspěvky f-007 a pochopíš.....a to má těch 150 nejstupidnějších už smázlejch.............má 20 karet (nejvíc ze všech), což taky není normální.... ale to je trochu mimo problematiky tohoto topicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 přečti si všechny příspěvky f-007 a pochopíš.....a to má těch 150 nejstupidnějších už smázlejch.............má 20 karet (nejvíc ze všech), což taky není normální....ale to je trochu mimo problematiky tohoto topicu :) Promin za offtopic ale ja prispivam do fora minimalne...:roll:To ze sem stupidni prispevatel smi rekl jako 1vni a ten obrazek mi tem nejde dat tak to ted skousim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 jen bych těm kteří nemají pojem o týrání vířat v každodením koloběhu TAk bych jim doporučoval shlédnout earthings stáhnout je možno zdarma zde : http://dl.veg-tv.info/Earthlings.avi co se týče té petice nevím jestli to něco změní....komu ji předat..jinak na to nemusí být petice a ví se že týrání většina(bohužel) lidí odsuzuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.