Souls Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Zdravím vás všechny,mám dotaz na spuštění ted nového dema Final fantasy z nějakého dúvodu to nejde spustit,pořád to píše nějaký error.Vůbec nevím co s tím je.Díky za jakoukoli radu...Souls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 ahoj, zkus napsat kod toho erroru, nebo co ti to při čem píše, takhle ti moc nepomůžem. Osobně jsem demo včera stáhl, za 28 minut dohrál a odinstaloval naprosto bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Souls Odesláno Duben 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Ahoj,včera jsem ho taky stáhl ale až dnes jsem ho chtěl zapnout a nic..díky moc za ochotu kod napíšu,ale později...díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Souls
Zdravím vás všechny,mám dotaz na spuštění ted nového dema Final fantasy z nějakého dúvodu to nejde spustit,pořád to píše nějaký error.Vůbec nevím co s tím je.Díky za jakoukoli radu...Souls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.