gogos432 Odesláno Duben 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 Dobrý den, koupil jsem si DA: I na xbox a když jsem se snažil nainstalovat 1 disk na flashku, oznamilo mi to že to nelze nainstalovat na flash disk a že potřebuju "xbox hard drive". Jde nějak naformatovat flashku aby si to myslelo že je to hard drive? Díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 Tuto hru si bez originalniho HDD bohuzel nezahrajes, je to uvedene i na obalu hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gogos432 Odesláno Duben 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 (upraveno) Ja jsem to zjistil a byl sem dost naštvanej...chtel jsem to vratit a doufal ze to pujde a v JRC mi řekl, že nasel forum kde je navod a ze to na flashku jde ... tak nic.... budu mit doma hru co si nezahraju. Upraveno Duben 2, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Duben 2, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 Ja bych tu hru vratil a nebo vymenil za jinou ktera nepotrebuje HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Duben 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 A to je problém si koupit jakýkoliv HDD a nedělat tyhle opičárny s flashkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gogos432 Odesláno Duben 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 (upraveno) No nechci utracet dalsi penize, kvuli jedné hře... na žadnou jinou jsem HDD nepotreboval Upraveno Duben 3, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gogos432
Dobrý den,
koupil jsem si DA: I na xbox a když jsem se snažil nainstalovat 1 disk na flashku, oznamilo mi to že to nelze nainstalovat na flash disk a že potřebuju "xbox hard drive". Jde nějak naformatovat flashku aby si to myslelo že je to hard drive?
Díky za jakoukoliv radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.