Moucha1468621212 Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Hraje nekdo tuhle hru? Jak vas to bavi, popripade jaky lvl ste a a na jakym serveru hrajete. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Ragnarok sdem chvili hral, ale moc me to nechytlo... BTW: Ses uplne ve spatny sekci :D..tady se da stahnout neco do PSPcka? :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak tuhle hru jsem jsem hral tusim 4 roky kazdy den cca 12 hodin ,jen doporucim vyhnout se zdaleka free serverum hlavne srackam jako czechro nebo reborn. Kdyz uz hrat tak na oficialu : http://iro.ragnarokonline.com mam tam postavy na 97,8x,7x lvl tak kdyby nekdo chtel neco do zacatku,nebo zajit na MvP atd. napiste pm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Hraju mozna uz pres dva roky na CzechRO serveru. Nehral jsem nikdy na ofiku. EvliSto v cem je ofik tolik rozdilny oproti treba CzechRO? Jinak ja mam Clowna lvl 93 a spousty dalsich postav a veci. www.czechro.net - odkaz na cesky free server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Hraju mozna uz pres dva roky na CzechRO serveru. Nehral jsem nikdy na ofiku. EvliSto v cem je ofik tolik rozdilny oproti treba CzechRO? Jinak ja mam Clowna lvl 93 a spousty dalsich postav a veci. www.czechro.net - odkaz na cesky free server ofiko je rozdilne hlavne v tom ze tam nejsou zadne veci co by hrani trosku usnadnovali jako vyssi rates,healer,warper atd...pro nekoho je to nevyhoda,ja radeji hraji podle puvodnich pravidel, pak nejdulezitejsi rozdil - pocet soucasne pripojenych hracu je kolem 5000 a v dobe WoE i pres 10 000 ,je to pak uplne o necem jinem ty WoEs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpvp10 Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Hraju mozna uz pres dva roky na CzechRO serveru. Nehral jsem nikdy na ofiku. EvliSto v cem je ofik tolik rozdilny oproti treba CzechRO? Jinak ja mam Clowna lvl 93 a spousty dalsich postav a veci. www.czechro.net - odkaz na cesky free server jj ja hraju take na czechru, mam HW 94lvl a priestku stejny lvlik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.