Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nová vs. použitá konzole


pon73

Recommended Posts

Dobrý den,

než vás poprosím o radu, rád bych se s vámi podělil o svůj příběh. Měl jsem teď v práci pracovní úraz a rekonvalescense mi zabere min. 2 měsíce, což znamená, že ty 2 měsíce budu doma. Rád bych teda tento čas nějak vyplnil. A konzole je jasnou volbou. Jenže v září plánuju zase začít se studiem na vysoké škole, což znamená, že na hraní nebude čas, navíc určitě nechci strávit celé léto doma. Chci tedy konzoli jen na ty dva měsíce.

A teď si kladu otázku. Měl jsem v plánu si koupit použitou PS4 v záruce (zatím se mi nejvíc líbí tahle: http://aukro.cz/playstation-4-ps4-3-hry-2-ovladace-zaruka-i6108010197.html), a pak ji za ty 2 měsíce prodat. Ale vůbec nevím, jestli se něco takového se prodává snadno, jestli nebudu muset jít s cenou hooodně dolů? Máte prosím někdo nějaké zkušenosti?

Nebo si mám raději koupit PS3 + větší počet her (kupříkladu tohle: http://aukro.cz/sony-ps3-gta-5-sniper-3-fifa-15-far-cry-4-i6098857592.html) s tím, že si ji už nechám?

Jsem pragmatik, takže na rovinu říkám, že mi nejde o kvalitu té konzole, spíše mě zajímá, kolik za ni dám a co (vyjma herních zážitků) získám nazpět.

Díky za každou radu! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta PS3 v tvém odkazu není žádná bomba - nemá originální bezdrátovej ovladač, ale nějakej šit s kabelem a hry nejsou na plackách, ale buď stažený na nějakým účtu nebo má konzole CFW (ale to není nikde zmíněno). Kromě toho ti konzole může za měsíc kleknout a máš po ptákách. Takže z těch dvou variant se mi jeví PS4 jako lepší volba, ta cena taky není vyloženě špatná. Hry na placce můžeš po dohrání prodat či vyměnit za jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu