Barborak.Filip Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 nebo treba HALO 3 na xbox 360...nebo asasin screed taky na xbox 360(nwm jak se pise assasin screed:D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 FF crisis core až bude ENG fakt nehodlám hrát japan slátaninu, kde jde o příběh Halo jsem ještě nehrál Assassin´s Creed mám dávno dohranej už vlistopadu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 FF crisis core až bude ENG fakt nehodlám hrát japan slátaninu, kde jde o příběhHalo jsem ještě nehrál Assassin´s Creed mám dávno dohranej už vlistopadu :D tak udelej assasina:):!::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 na assassinovi je možnost se někde seknout? to snad ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whatname? Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Snad je na internetu dost navodu v anglickem jazyce...vetsina lidi je tu mladych, tak by to mela hrave prelouskat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 J se tam sekl.. Vsechny View Pointy shlednuty ale zadny neiogations (nebo jak se to pise) se mne nezobrazily... Potrebuju 3.. V Acre sem na to nahodou narazil takze Monferata (nebo jak se jmenuje) mam hotovyho... Je to memory block 4 ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Pic lidi no já jsem teda rozhodně pro MANHUNT 2, ale jak tak koukam tak se tu zatim už jakou dobu lidi jen dohadujou a návod nikde. Tak už by se konečně mohlo rozhodnout!!! (krom toho si myslim že každej návod někoho potěší a nepříde na zamar:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 hele a co třeba valhalla knights?? to bych moc potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karez Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Ja som tiež za Manhunta 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Ahoj prosím prosím Death J.R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 no já to momentálně vidím že začnu dělat návod na SF: logan´s Shadow nebo Medievil: Ressurection Medievil by mě moc potěšil... zasek sem se v něm a rád bych ho dohrál.. .:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts