vita252 Odesláno Duben 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2016 Ahoj lidi mám ps3 slim s ofw 4.78 zajímá mě jak se dá udělat cfw a pokud ho udělám jaký to má vliv na konzoli celkově co to ovlivní atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bo3fly Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 Když máš CFW nemůžeš hrát online. Ani se přihlásit na PSN, dowgrade jdou jen tyto modely. A upřímně ho neuděláš jelikož nemáš E3 flasher a neumíš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vita252 Odesláno Duben 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 Netlob se na me ale říct někomu koho neznas ze něco neumí není pěkný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bo3fly Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 Tak upřímně co jsem byl na českém PS3 foru, který zde nemohu jmenovat 92% lidí co si dělali downgrade/čistili ps3 a sundavali IHS sami . Dokurvili PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vita252
Ahoj lidi mám ps3 slim s ofw 4.78 zajímá mě jak se dá udělat cfw a pokud ho udělám jaký to má vliv na konzoli celkově co to ovlivní atp.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.