zzepto.x7 Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Zdravím, Vidim, že nikdo nediskutuje o takovou pecku, hra ještě mnohem obtížnější, než Dark Souls :D Najdete ji v sekci demo na psnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 dneska jsme to demo zkousil a je to HC jako prase moc jsem tomu nedal 2x jsme umrel a vypl :D musim to prubnout vic ale libi se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Já to měl podobně, stáhl, zkusil, zabilo mne pomalu aj snítko prachu tak jsem to radší odinstalovat :lol: Ale své kupce si jistě najde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Ted sem to hral taky a jeto dobre HC ale asi nez si nato clovek zvykne co a jak sou tam ruzny stance zbrani r1+ kolecko trojuhelnik a X dal sem asi lvl 5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 zkousel jsem to vcera a rekl bych,ze to dost prehnali,kdyz me zabije jedno seknuti... a kdyz vybehnou 4 typci,tak je nemozne je zabit....to dark souls je proti tomu ruzova zahrada...tohle je fakt az moc prehnany :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Duben 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Tak mam prvniho zabityho bosse :). Dostanete za to nejaky pack DLC pro plnou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VergilD Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Hral jsem to ze začátku a umíral jsem každých 20 sekund, když udělaš chybu dojde ti stamina seš dead! :D Trvalo mi to chvilku a hned jsem nazbíral brnění a už jsem mi trochu hrálo dobře, umřel jsem až na 4 rany tentokrát, jinak bomba hra doporučuji! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Do tehle hry jdu urcite :) dosel jsem do toho horiciho mesta a masakr akorat obcas nervy z tech enemaku co se spawnou z toho kouzla nebo co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Duben 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Ten druhy boss byl temer nerealne obtizny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2016 Toho druheho jsem uz nedokazal dat. Uprimne me u techto her bavi nejvice pruchod pres normalni nepratele, opatrny postup. Kazdopadne nejdelsi demo co jsem hral :) Bylo neco za druheho bosse? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2016 Jde tam targetnout cíl ? Podle toho videa to moc nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Květen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2016 Bylo neco za druheho bosse? Katana DMG 320 + 20 lightning Jde tam targetnout cíl ? Podle toho videa to moc nevypadá Jde, stejne jako v DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.