Luke25 Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 Pro zastaralost toto téma ruším. Také už se tomu nevěnuji a v těchto vodách se už "raději" nepohybuji. Děkuji za pochopení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler82 Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 čaw mám otázku keď stiahnem wud súbor má aj cez 20gb ale ako náhle sneho spravím loadiine format má len pár gb prípadne niekoľko sto MB je to v poriadku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Květen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 No, někdy to tak prostě je. Důležité je, zda ti hra funguje. Pokud ano, tak je to v pořádku. Pokud, ale nefunguje, tak jsi zřejmě udělal něco špatně nebo je WUD soubor poškozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler82 Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Kde Wii U ukladá save ?Neviem to akosy nájsť mám namysly hlavne ak má loadiine a hry sú na karte kde to uklada save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Květen 19, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Na kartě se vytvoří složka "saves" a tam se potom vytvoří složka s danou hrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler82 Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Ďakujem :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 (upraveno) Ahoj, mam dotaz ke kroku 7 a 10... mozna se to nekomu uz stalo taky ;) 7) Pri otvirani WUD souboru mi uwizard napise, ze tento WUD nema v databazi a musim jmeno hry vlozit rucne, je to ok? (nekdy se mi totiz stane, ze ikdyz mam stazeny PAL tak po rucnim vlozeni nazvu vidim region NTSC) 10) Kdyz vlozim klic a ten uwizard nerozpozna - nezezelena a napise No SHA1 available - je to taky problem? Co to muze ovlivnit? Diky za info Upraveno Květen 30, 2016 uživatelem miz012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stora Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Co se týče kroku 7 to nevím, ale u kroku 10 se mi to taky stalo u Just Dance 2016 a hra je funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 (upraveno) Hmm, tezko rict. kdyz jsem z klice umazal posledni 2 znaky, tak hra nesla extractnout - invalid key. Ale kdyz jsem vlozil klic z uplne jine hry, extrakce probehla OK.... Tak jestli to vubec ma na neco vliv :-D Upraveno Červen 1, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcooo Odesláno Červen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 Ahoj,moze mi niekto poradit ci mozem stiahnut aj hry oznacene USA alebo iba hry oznace EUR.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janhrd Odesláno Červen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2016 Loadiine nemá regionální zámek, takže hry můžeš stahovat z libovolného regionu. Jediné, na co si potom musíš dat pozor, je, aby při stahování updatu pro danou hru souhlasil původ updatu se základní hrou. Jinými slovy, můžeš si klidně stáhnout USA Maria, jen dávej pozor, abys pro něj eventuálně potom taky stáhnul USA aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 uwizard je skvela utilitka - radeji sezenu wud a extrahuju si data sam... ale kdyz nesezenu wub a stahnu jen uz extrahovanou hru, je nejaka sance, jak ty 3 adresare necim overit, jestli jsou OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Červen 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Jedině tak, že to vyzkoušíš v Loadiine... jinak asi ne. Ale nevím, proč by sis to měl nějak ověřovat. Když už to stáhneš, tak to jednoduše dáš na SD a zkusíš. Já jsem ještě nikdy neměl problém a to jsem stáhl 97% extrahovaných her (3% WUD :D). ...Takže asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler82 Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 Čawte dá sa niečo robiť s horou keď nemá súbor meta už sa mi viac krát stalo že po stiahnutí a rozbalený hry tam práve meta adresár vôbec nebol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 Hmm, rekl bych maximalne stahnout jinou verzi cele hry. Pokud mozno, shanim si cela "isa" - WUD soubory a hry si sam extrahuji. Mam tak jistotu.... nikdy nevis, co u hry muze od nekoho skodolibeho chybet - treba nekde u konce hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler82 Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 nemáte niekto dobré stránky odkiaľ sa dajú ťahať wud súbory môže byť aj torrent dik moc píšte PM kedže to sem nepatrí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.