fmfrost Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 Zdravim Snažím se přihlásit na PSN účet který používám na PS4 a furt mi to píše password is not correct. A přitom když to heslo zadám na PS.com tak funguje. Nevíte co s tím mám dělat? Třeba někde nastavit aby to šlo na PSV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2 Mandaz Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2016 Zkoušels dostat vitu do továrního nastavení přes recovery menu? Já kupoval vitu ze zastavárny a právě přes recovery menu jsem z vity dostal původní účet/původního majitele. Vypni vitu a jak je vyplá tak podrž zároveň tlačítko POWER, R (pravý trigger) a HOME (tlačítko PS). Měla by ti vyskočit recovery mode nabídka a v ní dej Restore the PS Vita System. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 ahoj, a vitu máš novou nebo bazar? Pokud bazar, tak je možné že tam po předchozím kupujícím zůstal jeho účet. Potom běž do settings - format - restore this system a vymažou se ti veškerá data na vitě (vráti tě do továrního nastavení). No a po opětovném zapnutí by se ti mělo spustit prvotní nastavení, kde si vložíš i svůj účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fmfrost Odesláno Květen 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 Ok díky mám Bazarovou :) ale rád bych zachoval videa který jsem natočil... PSV má datakartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 pokud máš pc zkopíruj si videa z víty do něj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fmfrost Odesláno Květen 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 Ok a víte proč nejsou videa v normálním rozlišení? Když to nakopíruji tak jsou hrozně mini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 Tak to bohužel netuším, video jsem s vitou nenatáčel, mám kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bofi2 Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 zdravim mam taky problem moje vita nejde vubec prihlasit pise mi to access to playstation network from this system has been bannd or temporarity suspended NP-2072-1 nevite co stim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2016 nejspíš ban https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/my-account/grief-reporting/banned-and-suspended-consoles-and-accounts/ zkus kontaktovat podporu sony a zjisti, proč/za co ti byl ban udělen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plopa Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Do den Mám stéjný problém.Mám bazar a někdo tam je přihlášený, vitu jsem dal do továrního ale nejde se mi přihlásit pokaždé nějaká chyba. Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Ahoj, jaký máš kod chyby? Podle něj jde určit co zhruba dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plopa Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 druhy obrazek je po zadani prihlasovacich udaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 zkoušel jsi https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/error-codes/np-2068-6/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plopa Odesláno Prosinec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2016 Dik za tip. Udelal jsem to podle toho navodu a skocila mi chyba NP 2100 3. Na foru se to resilo, vypada po ze podud vitu ten z obrazku 1 nedeaktivuje nepujde se prihlasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plopa Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Diky moc za vaši pomoc. To recovery menu pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepemaister Odesláno Duben 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2017 Lidi, a't dělám co dělám, tak se mi nedaří přihlásit ke svému účtu. Už asi po 3 restoruju jak šílený, dělám to podle návodů a vůbec nic.. Jsem z toho úplně na prášky.. Prosím poradte co s tím.. pořád hláška the Sing-in ID or password is not correct :-( budu rád za každou další pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fmfrost
Zdravim
Snažím se přihlásit na PSN účet který používám na PS4 a furt mi to píše password is not correct.
A přitom když to heslo zadám na PS.com tak funguje.
Nevíte co s tím mám dělat? Třeba někde nastavit aby to šlo na PSV?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.