Buladog Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 A máme tady oznámení dalšího dílu herní série Call of Duty. Trailer zde : A co dodat ?? přes 2 miliony dislike na youtube za mě propadák.Už bylo dost futurismu, vesmírných lodí, scifi oblečků, robotů a laseru ještě světelné meče chybí... je mi blbě jen co to vidím.. jen si kladu otázku proč ?? Proč sakra Activision změnily tématiku tak úspěšné hry ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 jj máš pravdu za to Battlefield 1 bude super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Zrovna včera tohle probírali v Re-Playi a BO 2 mělo dokonce nejvíce dislikeů v celý sérii a přesto jaký mělo úspěch. Nicméně já do teď nehrál od Ghosts nic a prozatím ani nebudu jelikož kvalita zdaleka neodpovídá ceně (samozřejmě i použité). Naopak Battlefield 1 se mi každopádně zamlouvá mnohem víc, uvidíme až co ukáže gameplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.