Maravojtu Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Dobry vecer. Mam ps3 super slim 12gb a nenacita mi hru. Mechanika normálně disk roztoci. S filmy na DVD funguje normálně, jen nenacita hry. Čím to muže byt? Vymenit laser nebo celou mechaniku a jestli se to vůbec vyplatí. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Srpen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2016 Mám pocit, že pokud jde DVD, ale blu-ray (hry) ne, tak za to může slabý laser a je to na výměnu, ale určitě si to nech ještě potvrdit odněkoho jiného tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GyroX Odesláno Srpen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2016 super slim ma v pohode pristupnou cocku v mechanice takze ji zkus usitkem nebo vatou vycistit pokud nepomuze vymena mechaniky nebo laseru pocitej tak 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Maravojtu
Dobry vecer. Mam ps3 super slim 12gb a nenacita mi hru. Mechanika normálně disk roztoci. S filmy na DVD funguje normálně, jen nenacita hry. Čím to muže byt? Vymenit laser nebo celou mechaniku a jestli se to vůbec vyplatí. Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.