Moderators romeno Odesláno Květen 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2016 Ahojte, Občas se může stát, že v konzoli nechtě nastavíte rodičovskou kontrolu nebo třeba zapomenete heslo. Konzole pak nejde bez tohoto hesla ani uvést do továrního nastavení a vymazat data (když například koupíte konzoli z druhé ruky). Dle tohoto návodu to funguje, mám odzkoušeno: Tak snad se někomu bude hodit taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marta17 Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 ahoj hazí mě to furt na začátek po zmačknutí šipek dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marconi Odesláno Březen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2017 V 26. 1. 2017 at 16:00, marta17 napsal: ahoj hazí mě to furt na začátek po zmačknutí šipek dolu Tohle je sekvence pro aktuální firmware co jsem dostal od supportu Microsoftu: 1. Pull the left trigger. 2. Pull the right trigger. 3. Press the X button. 4. Press the Y button. 5. Press the left bumper (button above the left trigger). 6. Press the right bumper (button above the right trigger). 7. X (button) 8. X (button) 9. Up (D-pad) 10. Down (D-pad) romeno a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 21, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2017 Ano máš pravdu, pro určité verze firmware je to jinak, díky za tvůj update, pokud ti to nebude vadit, přidám to pod můj první příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeno.ne Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Ahoj taky mě to dává na začátek co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.