Marián KrouĹľel Odesláno Květen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 Dobrý den, poslední dobou přemýšlím o koupi PS4. Mám doma tuto TV 26 " LCD TELEVIZE SHARP model LC-26SB25E úhopříča 65 cm. DLe mě to bude na této tv fungovat protože má HDMI. Má ovšem rozlišení 1366 x 768. Co PS 4 na této TV (nvou se mě kupovat nechce), má to cenu? Nemá radši koupit ps 3? Mám doma pc, jde mě spíš pouze o hraní nhl na playstationu. Prosím o jakékoliv rady. Díky za odpověĎ MArián [h=1][/h][h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 24, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 Absolutně ničemu to nevadí a jestli kupovat ps3 nebo ps4 nemá smysl řešit jelikož princip přes HDMI bude u obou stejný. Pravděpodobně si oba stroje upraví rozlišení na 1 280 * 720 pokud to necháš na automatiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marián Kroužel
Dobrý den,
poslední dobou přemýšlím o koupi PS4.
Mám doma tuto TV 26 " LCD TELEVIZE SHARP model LC-26SB25E úhopříča 65 cm.
DLe mě to bude na této tv fungovat protože má HDMI.
Má ovšem rozlišení 1366 x 768.
Co PS 4 na této TV (nvou se mě kupovat nechce), má to cenu?
Nemá radši koupit ps 3?
Mám doma pc, jde mě spíš pouze o hraní nhl na playstationu.
Prosím o jakékoliv rady.
Díky za odpověĎ
MArián
[h=1][/h][h=1][/h]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.