Brake Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 prosim podporte svym podpisem tuhle petici...vim ze to asi nema sanci ale tech 15 sekund Vas nezabije a za zkouzku nic nedame :) http://www.petitiononline.com/matty747/petition.html EDIT:mel jsem tam pred tim spatny odkaz na GTA 4 petici ted uz je vse Ok..omluvam se ale hned jsem svoiu chybu napravil :) HAn asi akorat podepssal spatnou petici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 jo kez by to fungovalo....ale stejne podepisu :) EDIT: to je ale petice na PC GTA IV xD EDIT2: LOL sem podepsal petici na PC :D nonic, jdu na PSP petu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 vite vubec na co jsou petice ??????? asi ne ... a ani to nevedei tihle kdo to zalozil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Leden 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 jo kez by to fungovalo....ale stejne podepisu :)EDIT: to je ale petice na PC GTA IV xD uz jsem to opravil a dla tam sprvny odkaz uz sem to napdal do prvniho prispevku ze se ti omlouvam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 vite vubec na co jsou petice ??????? asi ne ... a ani to nevedei tihle kdo to zalozil ... a na co jsou ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Stejne to neuspeje :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Stejne to neuspeje :dozey: alespon muzu mit klidnou hlavu ze jsem alespon k necemu pripel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 :dozey: sice pochybuju že to bude fungovat ale přispěl jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Stejne to neuspeje :dozey:s tim počtem co tam je ted asi ne,ale jednou byla na qj.net petice na residenta pro psp a capcom na ni dokonce odpověděl že když ta petice dosáhne určitýho počtu lidí tak o tom začne dost uvažovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 podepsano :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 o čem to je ,jste pořád nenapsali,tak proč tam něco psát ,když nevim proč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 o čem to je ,jste pořád nenapsali,tak proč tam něco psát ,když nevim proč..pro non english lidi:pro to aby rockstars udělali san andreas stories na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Leden 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 pro non english lidi:pro to aby rockstars udělali san andreas stories na psp ano, tak jak rika Luk...a ta petice byla zalozena pred par dny takze se nedivte ze tam je zatim jenom kolem 1000 lidi ale kdyz to kazdy podepisete(jak jsem psal ta chvilicka vam nic neudela a proc to nezkusit) a pripadne byste to mohli jeste rozsirit dal a za par dni uz se muze pocet podpisu rapidne zvysit a jak uz tu nekod psal tak u toho residenta myslim chteli aby to podepsalo kolem 20 tisic lidi a ze o tom zacnou silne uvazovat...takze treba na to rocketstars aspon nejak odpovi kazdopadne myslim ze to za tu zkouzku stoji lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 No pochybuju že to vyjde, ale proč to nezkusit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 pro non english lidi:pro to aby rockstars udělali san andreas stories na psp ehm ,já umím anglicky...docela dost dobře :D jinak sorry,nedošlo mi to z názvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Myslm ze si stejne nedaj pokoj a jednou to vyjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Taky sem tam.. GTA SA mam ze vsech nejradsi..prostredi a tak..parada. Kdyby to vyslo urcite bych se nezlobil,ale sem realista :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Uz jsem tam taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Kolik nas tam musi byt aby to uspělo ted sem hlasoval, cca 900 -to je dost malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Podepsano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chet Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Jsem 911. :-) GTA 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Bylo by dobre dat tuto petici i na anglicke stranky, aby nas tam bylo co nejvic:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Bylo by dobre dat tuto petici i na anglicke stranky, aby nas tam bylo co nejvic:idea: dobrej napad ale moc by jsem se netesil myslim ze zadna petice nepomuze tvorbe GTA SA na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 ale zkusit to muzem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 ale zkusit to muzem :) tak jiste kdyby clovek nic nedelal tak taky nic nema:!: snaha se ceni a doufam ze bude ocenena GTA SA na PSP:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.