NuM3Ro Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Zdravím, sehnal jsem z druhý ruky PS3 Fat 40GB CECHG04 verzi u který je však problém, že se po zapnutí už cca za minutu naplno roztočí větrák a tak za 5 minut se už na televizi napíše, že je konzole přehřívaná a začne červeně blikat dioda. Postačí, když konzoli rozeberu, vyčistím větrák a přepastuju CPU s GPU čipem nebo je tohle znamení, že je nutný i reball (do kterýho se mi však moc nechce)? Případně jsou ještě i jiný fígle jak na tuhle opravu, ideálně v domácích podmínkách? V PS3 jsem se nikdy moc neangažoval, akorát v PSP, tak nejsem moc znalej. :) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bo3fly Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 U cechg je nutný reball. Nebo sundat IHS, přepastovat a navrtat díry na lepší chlazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.