martas2203 Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Mám FIFU 13 na Xbox 360, na obalu je že je tam i cz dabing, ale když hru spustim a dostanu se do nabídky jazyků tak tam mám jen Francoužštinu, Angličtinu a Holandštinu. Nevíte někdo co stím, nebo jak tam tu češtinu narvat? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 2, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Aby nebyl treba jiny obal nez verze hry na DVD. Mas nastavenou cestinu v nastaveni Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martas2203 Odesláno Červen 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 obal sice byl ale nemužu ho najít.... na xboxu v nastavení mám jazyk english a potom czech .... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Červen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 musis mit v nastaveni konzole (konkretne LOCALE) vybranou Českou Republiku. Ovsem nejsem si jisty, že by FIFA 13 mela cesky dabing, maximalne tak titulky. Spis bych si tipl, ze mas verzi, ktera cestinu nema, podle toho kdyz pises, že tam mas Holandstinu a Francoustinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martas2203 Odesláno Červen 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 takže pokud mám v konzoli nastaveno Locale - Česká republika tak by to mělo samo najet do češtiny??? pokud tedy mám českou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Červen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 presne tak, pokud tvoje hra SKUTECNE obsahuje cestinu, ale trebas u Mafia2 to tusim muselo byt nastaveno pres Options Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarda66 Odesláno Červen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2016 CZ verzi určitě nemáš, protože ta má nabídku jazyků: CZ, POL, RUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martas2203 Odesláno Červen 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2016 Díky pánové za odpovědi.. skutečně jsem koupil použité cedlo a na obalu česká verze a na cedéčku english..... díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martas2203
Mám FIFU 13 na Xbox 360, na obalu je že je tam i cz dabing, ale když hru spustim a dostanu se do nabídky jazyků tak tam mám jen Francoužštinu, Angličtinu a Holandštinu. Nevíte někdo co stím, nebo jak tam tu češtinu narvat? Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.