BlackFrogg Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Zdravím stáhlo se me 7 giga pak se začalo stahovat 45 ale pořad se to přerušuje nemáte někdo stejnej problém???? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 jo mam, taky se mi to asi 3x prerusilo uplne zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Červen 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Přetížené servery u nich nečekaně [emoji85][emoji85][emoji85] Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 osobně jsem hru stahoval ráno zhruba od čtyř do šesti - nenechávám zaplý nadstroj když u něj nejsem, a za tu dobu se mi stahování přerušilo jen jednou, teď se pro jistotu ani nespustí :lol: takže to zkusím zase zitra ráno. Jiné hry jdou stahovat bez problémů EDIT: ledvá jsem to dopsál, zkusíl jsem to znovu a už valí, snad sa zadaří :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.