Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar, jelikož jsem na fóru nic moc nenašel, zakládám nové téma.

Máte obal PSP Crystal Cover? Pokud ano mám pár běžných otázek:

1) Máte verzi obalu pro FAT nebo SLIM?

2) Jak se to drží, pohodlně?

3) Ovládání? Nevyklá se v tom třeba trochu PSP? Nevadí nijak pouzdro pohodlnému používání?

4) Ochrana - nevíte jak moc je chráněno PSP v tomto obalu proti pádu? Spíše je to asi kvůli škrábancům ne?

5) Displej - je v tom dobře čitelný? Máte někdo to pouzdro už třeba poškrábané? -> Jak je to potom vidět?

6) Jakou kombinaci pouzder používate? Máte i jiné než toto? Třeba cestovní bag?

Dík všem za případné odpovědi

Odesláno

Já ho osobně nemám, ale dva kamarádi jo. Z tadytoho packu (http://www.playon.cz/produkty/psp-sony/slim-doplnky/psp-slim-5in1-kit)

1)SLIM

2)Držel jsem ho v tom a je to skoro stejný jako bez něj

3)Ovládání je v tom trochu horší, hlavně analog je celkem blbě přístupný (pouzdro má na něj malý výřez a on ještě jakoby do pouzdra ''zapadne''), takže nic moc, ale ostatní tlačítka maj normal výřezy, ty jsou v pohodě.

4)Spíše proti poškrábání, ale při pádech určitě také trochu přispěje

5)Co jsem viděl tak docela dost dobře, je to i s tim lepší (není to opatlaný, poškrábaný atd.)

6)Nosí ho ještě v takovém tom textilním pouzdru (z value packu)

Jak říkam, až na to ovládání analogu, je to pouzdro dobré.

Raději bych si koupil být tebou fólii na display + popř. nějaké přenosné pouzdro (např. http://www.playon.cz/produkty/psp-sony/slim-doplnky/psp-slim-hard-bag-blue).

Tak to asi udělám i já.

Odesláno

A jaký obal je podle Vás nejlepší? Jen fólie na displej a pak pouzdro, ze kterého ho budu pořád vyndavat?

Jde mi o to, že tenhle obal budu mít k PSP a ještě budu mít brašnu na uložení celého PSP, včetně kabeláže a příslušenství..

Jsem ochoten obětovat money a koupit pouzdro jiné - tohle hodim někam do aukce, nebo tak.. Ale chci aby to bylo pouzdro na Slima.. Viděl jsem něco od logitechu, ale to stáré bylo jen na FAT, a nové je divné.. PSP playgear a nové je PSP playgear street..

Co myslíte?

Odesláno
A jaký obal je podle Vás nejlepší? Jen fólie na displej a pak pouzdro, ze kterého ho budu pořád vyndavat?

Jde mi o to, že tenhle obal budu mít k PSP a ještě budu mít brašnu na uložení celého PSP, včetně kabeláže a příslušenství..

Jsem ochoten obětovat money a koupit pouzdro jiné - tohle hodim někam do aukce, nebo tak.. Ale chci aby to bylo pouzdro na Slima.. Viděl jsem něco od logitechu, ale to stáré bylo jen na FAT, a nové je divné.. PSP playgear a nové je PSP playgear street..

Co myslíte?

Ja jsem ke slimu dostal folii ta je na displayi, + gumovy obal takovy co ti obejme PSP a zustane volny UMD, DISPLAY a tlacitka, + tvrdy obal. Ale dostal jsem od Kachnaka obal z FATu a to je na slim + gumova sprcka to nejlepsi!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu