Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Tak já odpovím :D . Mám to doma a je to celkem príma věc ,ale nejde mě upgradovat FW .. Nevím jak na to. Kdyby měl někdo nějaký rady sem s nima . Díky moc !

A když už to máš doma tak nám řekni jak reaguje ta myš jestli je jako na pc a jestli tou myší koukáš do leva do prava nahoru i dolu.Jde mi o to si to koupit k cod 4.Díky

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Ja sice FragFX nevlastnim ale zda se mi to celkem dobry(hlavne kdyz to jde u kazdy hry na PS3) a chcol sem se zeptat:jak je tam ten d-pad u toho joysticku nebo co to je,proste jak se to drzi v levy ruce,no tak jaky sou ty tlacitka?Ja sem treba zvyklej na compu chodit sikmo ale nejak se nedokazu predstavit ze bych na d-padu mackal napr. dopredu a doleva ale ve stylu klavesnice,ne jako na PSP treba tak ze drzim palcem ty dve sipk najednou? Jo a GameEs uz si updatoval ten fw-docela by me ta presnost a citlivost taky zajimala...(sorry ze se neptam na chattboxu ale dneska mi to nak cely blbne,dementni book :D)

• 3 weeks later...
Odesláno

Nový firnware je na stránkách výrobce:Splitfish.com.

Kamarád mi to překládal a řekl mi, že to nemám stahovat pokud budu používat Frag na PS3.Firnware se má stáhnout pouze při používání na počítači.

Mně se s tím hraje perfektně ve všech střílečkách,pouze jsem si musel pohrát s kolečkem citlivosti. U obou Call of to mám na 3,v Uncharted na 2.Hraje se mi s touto věcičkou lépe jak s myší a klávesnicí na PC.Hraní se sixaxisem a s Fragem se také nedá srovnat Moje zkušenost.:bash:

• 6 months later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno
caute, planujem frag fx v2 kupit ale v obchode mi povedali ze to vraj nie je kompatibilne s napr. Killzone 2 i ked nechapem ze co by mu tam malo vadit ked podla vyrobcou ide cez to hrat akakolvek gamesa na PS3, viete mi niekto pls napisat ci ste stym spokojny a cim vam idu bez problemov FPS hry?

Tak zrovna na Killzone 2 je od vyrobce FragFx v2 nejakej fix v podobe noveho firmware (u ceskeho dovozce toto info: "Obsahuje vylepšení pro tlačítko Frag a hru Killzone 2")

posledni firmware ke stazeni zde:

[url="http://www.splitfish.com/files/FragFX_V2_Firmware_upgrade_2009_03_13.zip"][color=#810081]http://www.splitfish.com/files/FragFX_V2_Firmware_upgrade_2009_03_13.zip[/color][/url]

instrukce k instalaci firmware přes PC:

[url]http://www.splitfish.com/files/FragFX_V2_Beta_Firmware_Instruction.pdf[/url]

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu