Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2016 Zdravim panove, mate nekdo W10 v kompu a jedou vam bez problemu programy jako J-Runner, Iso2God, XboxImage Browser atd? Odesel mi totiz notebook a chci vedet jestli mi pojedou tyto programy na novem s W10 nebo mam sehnat neco se starsima W7. Diky moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Červen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2016 Mám Win 7, 64bit, a Iso2God, XboxImage Browser normálně funguje , J-runner nepoužívám (ani nevím na co je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2016 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2016 Diky za odpoved ale ja se ptam jestli tyto programy funguji na Windows 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joys_333 Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Aha, omlouvám se přehlédl jsem to WIN10 :oops: Stále žiju v domění, že WIN7 je poslední systém od MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.