dave23 Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Cus ,hral jste nekdo tuhle parbicku docela by me zajimalo co si vo tom myslite :wohow::?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Já mám demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Já mám demo. Jenže ho nezajímá že máš demo ,chce vědět tvoje dojmy ze hry.....omg Pro mě hra hodně povedená ,v tomto žánru na ps3 moc konkurence nemá.....ale slyšel jsem že se chystá i něco nového.Nicméně grafika docela pěkná a hratelnost ,pokud jsi vážně fanda F1 tak je to pro tebe nutnost ,mě se hra líbila a jak říkám pro fanoušky F1 je to nutnost.Bohužel ikdyž je ta hra už dost stará ceny jsou docela vysoké - bazarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Já to vím jen jsem řekl to co mám. A jsem skalní fanda f1 ale tato hra je prostě pořád dost dráhá a to mi rodiče nedovolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Chci se zeptat jak je to s aktualizací soupisek. TZV pokud bych jí ted koupil budou tam soupisky z roku výroby nebo se mi stáhne patch který soupisky upraví na aktuální sezonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Měl jsem, graficky se mi hra líbí. Nejlepší formule co jsem hrál, jsou tam staré soupisky = z doby RUDÉHO BARONA tj. M. Schumachera. Nejsou aktualizovány... je to fakt super, hlavně kariéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Hrál jsem demo a je to docela dobrý, ale začátkem příštího roku vyjdou nové formule na ps3 a xbox s oficiální licencí FIA formule 2009 Milovníci závodních her a obzvláště formulí už se možná nedočkavě těší na titul od Codemasters pod jednoduchým názvem F1 2009, který vyjde na Wiičku a PSP. Ode dneška mohou své modlitby upínat k přesnému datu. V PAL evropských regionech hra vyjde 19. listopadu, kdy už budeme znát i vítěze posledního závodu této formulové sezony v Abu Dhabi. Hra chce vedle blyštivého puncu oficiální licence, kterou Codemasters získali v květnu tohoto roku, a simulace reálného šampionátu bodovat také multiplayerem. Na Wiičku si to s nabušenými formulemi trhajícími asfalt rozdají dva hráči ve splitscreenu, na PSPčku pak až čtyři jezdci pomocí ad hoc multiplayeru. Majitele vlajkové konzole Nintenda potěší rovněž přítomnost speciální periférie v balení se stříbrným diskem – šťastní závodníci, kteří nezaváhají a pořídí si limitovaný set, získají speciální volant. Fanoušci handheldu PSP si pak své formulky budou hned po vydání moci stáhnout z Playstation Store. Své licencované F1 hry se dočkají i pařani na ostatních konzolích a PC – pro ně Codemasters na příští rok připravují titul F1 2010. Brm brm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 hra je mozna dobra, ale F1 stoji za ho*no, smrad Alonso a zas*anej Flavio Briatore. A to ja pro Renault jeste delam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.