Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

zavodna multiplayer hra


revo933

Recommended Posts

Zdravim,

nedavno som si kupil PS4 a rad by som nejaku zavodnu multiplayer hru. Asi radsej skor arkadu, kedze na PC mam kupene asseto corsa. Neviem ako je na tom project cars, ci tam je aj nejaky arcade rezim, no chcem aby sa to hralo dobre na gamepade. Taktiez chcem aby tam bolo dost hracov online, kedze sa mi nechce cakat v lobby 10minut na nejaky zavod. Z toho co som pozeral, tak by moje poziadavky mohli splnat The Crew a Driveclub. Bol by som rad, ak by mi mohol povedat niekto kto to vlastni ako to vyzera s multiplayerom, aky tam je matchmaking system atd.

p.s. Pytam sa, lebo som kupil NFS 2015 s nadejou, ze ked to je always online titul, ze tam bude premakany multiplayer a ono prd... Pripadne ak mi niekto vysvetli ako si to zahrat online proti viac ako 1 cloveku budem vdacny.

Dakujem za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

S těch závodních titulu je nejvíce promakany asi driveclub. Časté aktualizace, eventy. Nicméně je to už trošku simulace než arkáda.

The crew jednoznačne nedoporučuji, špatně optimalizovaná hra, lagy fps dropy, nízká frekvence online hráčů.

Nfs 2015 funguje v lobby, public nebo invite friends a k tobě může až 8 hráčů a společně pak jezdíte po městě, můžete se navzájem vyzvat nebo spustit libovolný závod. Je to hodně chabý systém, omrzí a defekto po dohrání příběhové linie a nějakému lehčímu blbnutí ve městě hra přestane bavit.

Já osobně postrádám taky nějakou závodní hru s možnosti úpravy vozidla, volným pohybem, v rpg stylu, něco jako Nfs world.

Project cars a ostatní rally závody mě nebavily.


Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu