Buladog Odesláno Červen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Trailer Plánované datum vydání 29.9.2016 Hra poběží na novém engine frostbite známý s her battlefield 4 nebo Need for speed. Máme se těšit na propracované postavy, emoce, autentické záběry, nový herní mód, přechody s oblasti defenzivní a ofenzivní. Každý rok Fifa učiní spoustu změn a právě nejhranější mód Ultimate team bude zárukou dobré zábavy. A co vy těšíte se? Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrb85 Odesláno Červenec 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2016 Každý rok je to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 :-D jde vidět že Fife zřejmě neholdujes protože s prominutím větší blbost jsi napsat nemohl Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Srpen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2016 On chtěl napsat že každej rok jsou stejné pravidla jinak se těším na ten engin a doufám že král zůstane králem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2016 jsem na to hodne zvedavej, kazdy rok si rikam ze uz se to posunout nemuze a ono ejhle nejvic se tesim opet na FUT, doufam ze i zde se muzeme tesit na nejaky novinky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Srpen 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 Včera proběhl stream nejoblíbenějšího módu Ultimate Team. Hra přinese scela nový režim do fut turnaj vypadalo to zajímavě. Dále je tam squad builder challenge, některé staty bylo možné vidět u jednotlivých hráčů, představení týmu a herního menuOdesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 nejaky odkaz na youtube na zaznam?celkem bych mrkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 Já třeba ultimate vůbec nehraju... Hraju online sezonu a profi kluby, a tam bude snad velká změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 Taky, Ultimate jde úplně mimo mě. Jinak bych konečně bral v sezonách nějaké vylepšení, hlavně třeba možnost filtroval hráče podle státu - ČR, UK, atd. nerad hraji s maďarama. NICOTINEczech reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2016 Tady je záznam, doporučuji jsi některé fáze přeskočit, je to cca hodinový záznam. nicméně je tam gameplay, vizual hry atd. Online sezóna funguje pouze pro EU region. Uvidíme jak to přinese stabilitu. Za mě teda Ultimate Team, nesnáším hraní proti AI. Když jsem měl chuť na na originální sestavy dal jsem jsi sezónu. Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2016 Tak koukám na Gameplay a je tu ještě někdo, kdo má stejný názor jako já? Ukázky, opakovačky hezké, ale vzhled hřiště prostě žádná extra změna, takže klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2016 me se to kroto lébé, podle me to vypada o fous lip nez 16ka ;) za me orcite se nejvic tesim na FUT, vypada to ze tam je spousta zmen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2016 Jak říkáš o fous, ale takový HYPE .. EVERYTHING HAS CHANGED .. aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Srpen 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2016 Fifa je částečně pračka peněz, ty Fifa points se kupují ve velkém a spousta lidí chce top tým, proto to takhle dopadá. Jádro hry je furt stejné, možná úprava menu, použitý nový engine stím lepší animace a celková grafická stránka hry, co mě ale zajímá je hratelnost a ty chyby které člověk během hraní fut objeví Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2016 Já jsem včera v 16 zažil těžký FAIL. Ve vlastním vapne mě Benzema vzal zezadu, těžká kosa, na červenou. On vstal, dal mi gola do prázdné a hotovo. Gól pripsan, oslava, pak animacka Benzema červená, ale gól stejně platil. Tak WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2016 a nehrál náhodů benzína za plzeň nebo nově za slávyji pingpong? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 cca v půli září by mělo být demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 Ano 13.09. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 jsem hodně zvědavej, teď jsem hrál DEMO HAF HAF a dost mě to překvapilo, jak grafikou, tak hratelnosti, ktera se mi zda o chlup lepší než FEFA, spíš jako zábavnější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 Taky jsem zkoušel a kupuju prostě FIFU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 protože chceš hrát fut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 Nehraju fut, už jsem to psal... pouze Online a profi klub a tam nemá fifa konkurenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 kdyz to erek rika tak to tak proste je a basta! btw u me taky zatim porad vede fifa, ale cimdal casteji zacinam uvazovat o coklovi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 rakovina, stejně to chceš na fut, jinak perreko, nekopoj se to, ja se to take nakonec nekoupem, e kkdez ovedeme co deméčko. a máš pravdo, kdež to říkám já, tak to tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 no prave taky cekam na demecko, podle toho se rozhodno, ale nejhrosi je ze ja prave fut hrajo..to me porad derzi o meslenky koupet fefu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.